V17: Az Óbuda-Újlak Zrt. kapta a megbízást

A szeptemberben indult kivitelezés várhatóan 2016 nyaráig tart. A V17 a Váci úti irodafolyosó kapujában, a Lehel téri metrómegállónál épül fel, és kiadható területeinek 70%-ára már aláírt előbérleti szerződéssel rendelkezik az ingatlanfejlesztő WING. A V17 Irodaház megvalósítása fővállalkozói konstrukció keretében zajlik a WING csoport projekttársaságának megrendelésére, akikkel az Óbuda-Group Zrt. (az Óbuda Group tagja) több […]

A szeptemberben indult kivitelezés várhatóan 2016 nyaráig tart. A V17 a Váci úti irodafolyosó kapujában, a Lehel téri metrómegállónál épül fel, és kiadható területeinek 70%-ára már aláírt előbérleti szerződéssel rendelkezik az ingatlanfejlesztő WING. A V17 Irodaház megvalósítása fővállalkozói konstrukció keretében zajlik a WING csoport projekttársaságának megrendelésére, akikkel az Óbuda-Group Zrt. (az Óbuda Group tagja) több mint 10 éves sikeres együttműködést tud maga mögött. Az irodaház kivitelezését a Market Zrt. végzi, az építési munkák már folynak.

Az épület közel 12.700 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkezik, amelynek mintegy 70%-ára aláírt bérleti szerződése van a fejlesztőnek. Az irodaház három parkolószintből, földszintből és hét emeletből fog állni, melynek hatodik emeletéig bérirodák, a hetediken irodák és gépészeti terek kerülnek kialakításra. Az irodaházban helyet kap egy 400 adagos főzőkonyha, egy étterem, üzlethelyiségek, valamint egy 209 férőhelyes mélygarázs, illetve 90 kerékpár tároló hely a hozzá tartozó zuhanyzókkal és öltözőkkel.
Az Óbuda Group BREEAM minősítőként is közreműködik a projekten, az épület a „VERY GOOD” szintű zöld minősítést tűzte ki célul.

Az Óbuda Group piacvezető Magyarországon a BREEAM minősítések terén, új építésű és rekonstrukciós projektekben is segítik ügyfeleiket és a tervezők munkáját. Referenciáik között megtalálhatók kereskedelmi, és ipari létesítmények, valamint irodák is, itthon és a régióban egyaránt. Ez a tevékenységük kiválóan kiegészíti a beruházás-lebonyolítói, tervellenőri és műszaki ellenőri kompetenciájukat, aminek köszönhetően teljes körű szolgáltatást tudnak nyújtani a megrendelő számára.
 

SOCIAL BOX