Újabb szolgáltatott iroda nyitja meg kapuit

Az Anker BC egy különleges lokációval rendelkező iroda, amely autentikus épületében a fiatal generáció számára kínál szolgáltatott irodákat, akár már egy munkaállomástól. Egyedi kialakításának köszönhetően öttől akár több száz négyzetméterig bővülő területek állnak rendelkezésre olyan cégek számára, akiknek fontos a belvárosi elhelyezkedés, de mégis egy közvetlen autóforgalomtól elzárt és ugyanakkor könnyen elérhető helyet keresnek. A […]

Az Anker BC egy különleges lokációval rendelkező iroda, amely autentikus épületében a fiatal generáció számára kínál szolgáltatott irodákat, akár már egy munkaállomástól. Egyedi kialakításának köszönhetően öttől akár több száz négyzetméterig bővülő területek állnak rendelkezésre olyan cégek számára, akiknek fontos a belvárosi elhelyezkedés, de mégis egy közvetlen autóforgalomtól elzárt és ugyanakkor könnyen elérhető helyet keresnek.

A Deák tér szomszédságában lévő  épület a Király utcába csatlakozó Anker köz elején helyezkedik el, közel számos étteremhez, kávézóhoz és szolgáltató egységhez.
Gyalogosan, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, azonban 50 méteren belül kiváló parkoló lehetőségeket találunk.

Az irodák minden igényt kielégítő rugalmassággal fogadják új vendégeiket, utat nyitva az olyan kis cégek számára is, melyek csak néhány fővel kezdik meg működésüket. A szolgáltatott iroda lényege, hogy képes alkalmazkodni az ilyen kisebb vállalkozások igényeihez, annak ellenére, ha azok nem tudják pontosan meghatározni fejlődésük ritmusát.

Azonnali iroda, kreatív műhely és közösségi tér. A fiatalos stílus jegyében berendezett közös területek célja, hogy minél élhetőbbé tegyék az irodai életet. A konyha teljes felszereltséggel, az udvar biciklitárolókkal, míg az akár 50 fő befogadására alkalmas konferenciaterem nagyszerű prezentálási lehetőségekkel várja a komplexum új lakóit.
 

SOCIAL BOX