Megújult a Medimpex Palota recepciója

Az 1999-ben irodaházzá alakított műemlék épület több rekonstrukciót követően, a mai építészeti és technológiai előírásoknak megfelelően, bizonyos eredeti belsőépítészeti elemek megtartásával újult meg. Az új recepció és szélfogó kialakításának is az volt az elsődleges célja, hogy a recepció megjelenésében minél jobban harmonizáljon a bejárati tér eredeti anyagaival, stílusával, a nyitható üvegfal beépítésével pedig komfortosabb legyen […]

Az 1999-ben irodaházzá alakított műemlék épület több rekonstrukciót követően,
a mai építészeti és technológiai előírásoknak megfelelően, bizonyos eredeti belsőépítészeti elemek megtartásával újult meg.

Az új recepció és szélfogó kialakításának is az volt az elsődleges célja, hogy a recepció megjelenésében minél jobban harmonizáljon a bejárati tér eredeti anyagaival, stílusával, a nyitható üvegfal beépítésével pedig komfortosabb legyen az épület főbejárati előtere.

A recepciós pult alsó része eredeti márványlapok felhasználásával készült, míg a felső részén alkalmazott nagy üvegfelületek a személyzetnek világosabb munkateret biztosítanak, a bejárati előtérnek tágas hatást kölcsönöznek.

 „Az új recepció és szélfogó kialakításával a fentiekben megfogalmazottakon túl valóban az volt a célunk, hogy az épületbe belépőt korhű, elegáns és egyben barátságos tér fogadja. Emellett természetesen fontos volt, az is, hogy az új recepció visszaadja az épületben rejlő klasszikus és modern kettősséget.” – mondta el Papp Antal az épület tulajdonosának képviselője.

Az irodaház kiadható területei szintenként, illetve – amely szinten ez műszakilag megoldható- térosztással (fél-fél szint) bérelhetők. Minden szint minden helyisége szabályozható hűtéssel, fűtéssel rendelkezik, amit kiegészít a frisslevegő ellátás és az aktív árnyékolástechnika. Az épület valamennyi ablaka nyitható, a Vörösmarty téri oldalról remek kilátással a folyton nyüzsgő és élettel teli térre és a budai oldalra. A belső udvar pedig rövid pihenésekhez, kávézásokhoz nyújt kellemes és nyugodt környezetet.

Az épület bérbeadásával a Robertson Hungary és SIGMA Kft. foglalkozik. 

SOCIAL BOX