A Provident kiválasztotta új székhelyét

A közelmúltban sikeresen lezárt ügylet három szinten mintegy 3.500 négyzetméternyi irodaterületet ölel fel, a tranzakcióban a Providentet az Eston International képviselte. „Örömünkre szolgál, hogy az Eston közreműködésével új építésű, esztétikailag és energiahatékonyság szempontjából is különleges épületet választottunk, melyben a belső kialakításra vonatkozó egyéni elképzeléseinket is figyelembe vették. Várakozásaink szerint, az új iroda használatbavételét követően óriási […]

A közelmúltban sikeresen lezárt ügylet három szinten mintegy 3.500 négyzetméternyi irodaterületet ölel fel, a tranzakcióban a Providentet az Eston International képviselte.

„Örömünkre szolgál, hogy az Eston közreműködésével új építésű, esztétikailag és energiahatékonyság szempontjából is különleges épületet választottunk, melyben a belső kialakításra vonatkozó egyéni elképzeléseinket is figyelembe vették. Várakozásaink szerint, az új iroda használatbavételét követően óriási mértékben fog javulni munkatársaink komfortja. Fogyatékosság-barát munkahely lévén, nagy hangsúlyt fordítottunk arra is, hogy egy olyan irodaházba költözzünk, amelynek kialakítása teljes mértékben megfelel azon elvárásainknak, hogy fogyatékkal élő munkatársakat is tudjunk alkalmazni.  Munkatársainkat korábban megkérdeztük arról, hogy számukra mi a legfontosabb szempont az új iroda kiválasztásánál. Így a kollégáktól kapott visszajelzések alapján kiemelten fontos volt számunkra az is, hogy a központ megközelíthetősége ne romoljon a költözés kapcsán, és azt hiszem, ebben a vonatkozásban is sikerült nagyon jó lehetőséget találni.” – mondta el Tóth Viktória beszerzési és üzemeltetési senior vezető a Provident képviseletében.

Salamon Adorján, a bérlőképviseletet biztosító Eston International vezérigazgatója hozzátette: „A megbízás során sikerült rendkívül intenzív és hatékony kommunikációt kialakítani ügyfelünk és az épület beruházója között. Az általunk képviselt Provident proaktívan részt vett a bérleti folyamatban, mely során a bérlői igények pontos megfogalmazásával segítették munkánkat. Hiszem, hogy a végeredmény igazolja ügyfelünk előzetes elvárásait, és közreműködésünk nyomán a cég munkatársai mind kialakításában, mind elhelyezkedésében kedvezőbb irodában folytathatják munkájukat.” Az Eston International bérlőképviseleti szolgáltatásával ebben az évben eddig bérbeadott irodaterület már meghaladja a 22.000 négyzetmétert.

Vision Towers irodaház a budapesti irodapiac ütőerén, a Váci úton található, a fejlesztés három toronyban összesen 23.500 négyzetméternyi irodaterületet foglal magába. A Provident a közel tízezer négyzetméteres déli torony második bérlője; az ügylettel az épületrész telítettsége elérte a 75%-ot. Az épületet az év végéig BREEAM „kiváló” minősítéssel adják át, az ultramodern építészeti jegyeket felvonultató ingatlant magas biztonsági szint, továbbá intelligens épületvezérlési rendszer jellemzi.

SOCIAL BOX