Meglepi! Csodálatos irodák a karácsonyfa alatt

Minden évben reménykedve várjuk Az Év Irodája verseny legújabb jelöltjeit, hogy vajon lesznek-e közöttük szemrevaló mennyasszonyok és vőlegények. Mint a sörözőben vagy a diszkóban mustráljuk a felhozatalt, hogy vajon ma este kire lehet „rástartolni”. Aztán szerencsére a lámpaláz elmúlik, az izzadság helyét felváltja a finom parfüm, hiszen évről évre több és több új irodát mutathat […]

Minden évben reménykedve várjuk Az Év Irodája verseny legújabb jelöltjeit, hogy vajon lesznek-e közöttük szemrevaló mennyasszonyok és vőlegények. Mint a sörözőben vagy a diszkóban mustráljuk a felhozatalt, hogy vajon ma este kire lehet „rástartolni”. Aztán szerencsére a lámpaláz elmúlik, az izzadság helyét felváltja a finom parfüm, hiszen évről évre több és több új irodát mutathat be a verseny. Mikor már azt hiszik a szervezők, hogy elérték az ideális állapotot, akkor az újabb év újabb rekordot dönt, és újabb szintre lép a megmérettetés. Újra és újra előkerül a bűvös szó: válság, hogy aztán a krízis kifejezéssel spékeljük meg a választékos nyelvhasználat jegyében. De a verseny ezt is negligálja, mint ahogy a kishitűeket, a szerényeket, a meghúzódóakat is, hiszen egyenes derékkal érkeznek a jelöltek, akiknek van mire büszkének lenniük.

Hiábavaló lenne most az összes jelöltet végigzongorázni, elvesznénk az erdőben, hiszen a pályázók csodálatos természetvédelmi parkba vezetnek bennünket, ahol egy egy-egy ritka nagymacska egy-egy bútor, helyiség képében ugrik elénk a puha szőnyegre, hogy illegesse-billegesse magát. Sorjáznak előttünk a képek, hangulatok, színek, formák, és persze teljes képtelenség választani közülük. Mégis ha megtennénk, akkor az olyan volna, mintha a saját kisujjunkba harapnánk, hiszen mindegyikre szeretnénk egyszerre voksolni. Különleges tárgyalók, kényelmes szófák, pazar szőnyegminták, játékos kütyük és recepciók: csak forog körbe-körbe a körhinta, és mi beleszédülünk a látványba. A felvillanó munkakultúrák, a működőképes terek és az egységes harmónia mind-mind Heuréka-effektust okoznak a szemlélődőnek. Persze nincs édesebb az efféle varázslatnál, nosza hát, csábuljunk el, és csodáljuk 2014 új munkahelyeit!

Szavazni a jelöltekre itt lehet.

SOCIAL BOX