Jelentős bérbeadás a Duna Tower irodaházban

A CE LAND 2014 áprilisában nyerte el a Duna Tower irodaház AM feladatait, mely munka eredménye már az év végére megmutatkozott, hiszen számos új bérlő költözött az épületbe és a meglévő bérlők is örömmel hosszabbítottak az irodaházzal. A legnagyobb siker azonban a több mint 1.200 m2-es irodaterület bérbeadása a Magyarországon új piaci belépőnek számító, nemzetközi IT […]

A CE LAND 2014 áprilisában nyerte el a Duna Tower irodaház AM feladatait, mely munka eredménye már az év végére megmutatkozott, hiszen számos új bérlő költözött az épületbe és a meglévő bérlők is örömmel hosszabbítottak az irodaházzal. A legnagyobb siker azonban a több mint 1.200 m2-es irodaterület bérbeadása a Magyarországon új piaci belépőnek számító, nemzetközi IT cég részére. „A cég a budapesti ingatlanpiac felmérését követően a nyár végén kezdett komolyabb tárgyalásokba a CE LAND-dal, melynek hatékonyságát jól mutatja, hogy az év végére már át is adtuk a kiemelkedő színvonalon kialakított bérleményüket.” – jegyezte meg Balla Zoltán, a CE LAND vagyonkezelési igazgatója.

A Duna Tower irodaház Duna parti csodás, zöld környezettel, és meseszép panorámával várja új bérlőit, mintegy 30.000 m2-en. A modern, impozáns épület számos lehetőséget biztosít kisebb vállalkozások, valamint egy vagy akár több nagy területű multinacionális cég igényeinek kielégítésére. A CE LAND továbbra is várja mindazok érdeklődését, akik egy hasonló, inspiráló környezetben képzelik el vállalkozásuk jövőjét.

SOCIAL BOX