IMMOFINANZ: újabb sikeres bérbeadások

“Néhány hete beszámoltunk arról, hogy az IMMOFINANZ Group számos magyarországi irodaházában és logisztikai parkjaiban bérbeadott több mint 8000 m² területet. A UPC-vel kötött bérleti szerződés nem csupán az elmúlt hónapok egy újabb és sikeres üzletkötése a magyar ingatlanpiacon, hanem rávilágít arra a minőségre, rugalmasságra és biztonságra, amit nyújtani tudunk, mint jelentős ingatlanbefektető társaság” – mondta […]

“Néhány hete beszámoltunk arról, hogy az IMMOFINANZ Group számos magyarországi irodaházában és logisztikai parkjaiban bérbeadott több mint 8000 m² területet. A UPC-vel kötött bérleti szerződés nem csupán az elmúlt hónapok egy újabb és sikeres üzletkötése a magyar ingatlanpiacon, hanem rávilágít arra a minőségre, rugalmasságra és biztonságra, amit nyújtani tudunk, mint jelentős ingatlanbefektető társaság” – mondta Nagy Viktor az IMMOFINANZ Group magyarországi irodai és logisztikai portfólió vagyonkezeléséért felelős részlegének vezetője.

Az osztrák ingatlanbefektető és fejlesztő társaság továbbá sikeresen meghosszabbított két bérleti szerződést, közel 7800 m²-es irodaterület tekintetében. Egy kormányzati bérlő a Globe 13 irodaházban bővítette a bérelt területét közel 4000 m²-re; valamint egy másik bérlő az Átrium Parkban hosszabbította meg 3800 m²-es irodájának bérleti szerződését.

A 2014/15 pénzügyi év kezdete óta az IMMOFINANZ Group több mint 40 000 m² irodaterületet adott bérbe Budapesten. Ezt az eredményt többek között a diverzifikált ajánlatok, a minőségi portfólió és az IMMOFINANZ hatékony vagyonkezelési stratégiája teszi lehetővé. Ezen sikerek ahhoz is hozzájárulnak, hogy a vállalat gyorsabban elérje fő célkitűzését, növelje a teljes kihasználtsági mutatót a hazai irodai piacon.

SOCIAL BOX