Fenntartható épületüzemeltetés képzés

Nemcsak az építés, az üzemeltetés terén is elengedhetetlen a fenntartható szemlélet. Márfi József, a HuGBC alapító tagja február 24-én Sustainable Real Estate Management címmel egész napos kurzus során osztja meg a hallgatósággal az ezzel kapcsolatos legfrissebb ismeretanyagot. Az angol nyelvű képzés része a World GBC Európai Régiós Szervezete által kidolgozott oktatási programnak.   Az interaktív […]

Nemcsak az építés, az üzemeltetés terén is elengedhetetlen a fenntartható szemlélet. Márfi József, a HuGBC alapító tagja február 24-én Sustainable Real Estate Management címmel egész napos kurzus során osztja meg a hallgatósággal az ezzel kapcsolatos legfrissebb ismeretanyagot. Az angol nyelvű képzés része a World GBC Európai Régiós Szervezete által kidolgozott oktatási programnak.  

Az interaktív workshop programját európai szakemberekből álló nemzetközi szakértői csapat dolgozta ki, célcsoportját pedig az ingatlan-, tervezői és kivitelezői szakmában dolgozók alkotják. A kurzus a hagyományos ingatlan-üzemeltetői gyakorlatra építve kínál fenntartható stratégiákat, és megismertet a legújabb technológiákkal és az életciklus-szemléletű üzemeltetéssel is. A tudnivalókat megvalósult példák bemutatásával illusztrálja, amelyek között egyaránt található új építésű és felújított ingatlan.

Az előadóról:  Márfi József LEED AP, a Turner Construction fenntarthatósági igazgatója, a California State University adjunktusa, a HuGBC alapító tagja. Az építészmérnök végzettségű szakember több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kivitelezés és üzemeltetés terén.

Részvételi díj:
20.000- Ft + Áfa és
15.000- Ft + Áfa HuGBC és RICS tagoknak

A kurzus létszáma maximum 30 fő!

Időpont: 2015. február. 24.

Helyszín: Siemens előadóterem, 1143 Budapest, Gizella u. 51-57.

További részletek itt.

SOCIAL BOX