Baross Pál is előad a svéd-magyar fenntarthatósági fórumon

2010 óta a Svéd Nagykövetség, a Business Sweden és a vezető svéd vállalatok számos szemináriumot szerveztek az innováció és fenntarthatóság témájában. Ezek során svéd és magyar szakértőknek, a magán- és közszféra döntéshozóinak nyílt lehetősége tapasztalatcserére. A sorozat következő programján, február 18-án a Fenntarthatóság & a jövő munkakörnyezete témáját járják körül az előadók, akik között Baross […]

2010 óta a Svéd Nagykövetség, a Business Sweden és a vezető svéd vállalatok számos szemináriumot szerveztek az innováció és fenntarthatóság témájában. Ezek során svéd és magyar szakértőknek, a magán- és közszféra döntéshozóinak nyílt lehetősége tapasztalatcserére.

A sorozat következő programján, február 18-án a Fenntarthatóság & a jövő munkakörnyezete témáját járják körül az előadók, akik között Baross Pál, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének elnöke is megtalálható. 

A részletes program itt olvasható. A részvétel ingyenes, de regisztrációköteles, a férőhelyek száma korlátozott. Regisztráció itt.

SOCIAL BOX