A CBRE lett az ingatlanpiac legjobb márkája

A kereskedelmi ingatlanpiacon működő, képzésre és szakértői fejlesztésre specializálódott Lipsey 2001 óta futó felmérésében az iparág vezető márkáiról kérdezi az ingatlanpiac képviselőit világszerte. A felmérés kezdete óta a CBRE minden évben az első helyen végzett. A 2015-as kutatásban több mint százezer amerikai és nemzetközi szakértő vett részt, köztük ingatlantulajdonosok, befektetők, bérbeadók, bérlők, ügynökök és ingatlanüzemeltetők. […]

A kereskedelmi ingatlanpiacon működő, képzésre és szakértői fejlesztésre specializálódott Lipsey 2001 óta futó felmérésében az iparág vezető márkáiról kérdezi az ingatlanpiac képviselőit világszerte. A felmérés kezdete óta a CBRE minden évben az első helyen végzett. A 2015-as kutatásban több mint százezer amerikai és nemzetközi szakértő vett részt, köztük ingatlantulajdonosok, befektetők, bérbeadók, bérlők, ügynökök és ingatlanüzemeltetők.

„Különösen büszkék vagyunk erre az elismerésre, hiszen a Lipsey kutatása ügyfeleink és a piaci szereplők véleményét tükrözi. Kollégáink minden nap keményen dolgoznak azért, hogy elnyerjék ügyfeleink bizalmát azzal, hogy páratlan előnyhöz juttatják őket a piacon. Ez a CBRE sikerének kulcsa és a jövőnk egyik záloga.” – nyilatkozta az elismerés kapcsán Bob Sulentic, a CBRE elnök-vezérigazgatója.

SOCIAL BOX