Ismerjük meg Budapest legizgalmasabb zöld épületeit!

Április 22-23-án összesen kilenc, izgalmasabbnál izgalmasabb épület nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. A szerdai napon Pest, míg csütörtökön Buda területén található épületek képviseltetik magukat a túrasorozaton, amelynek során szakértő kalauzolással ismerkedhetünk meg a fenntartható épületek működésével. A létesítményekbe szakértő vezetés mellett látogathatunk el, amelynek során a tervező, illetve üzemeltető képviselője segít betekinteni a fenntartható […]

Április 22-23-án összesen kilenc, izgalmasabbnál izgalmasabb épület nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. A szerdai napon Pest, míg csütörtökön Buda területén található épületek képviseltetik magukat a túrasorozaton, amelynek során szakértő kalauzolással ismerkedhetünk meg a fenntartható épületek működésével.

A létesítményekbe szakértő vezetés mellett látogathatunk el, amelynek során a tervező, illetve üzemeltető képviselője segít betekinteni a fenntartható építés kulisszatitkaiba. A túrák interaktívak, azaz végig lehetőség nyílik kérdések feltevésére is, amellyel tapasztalataink szerint a nagyközönség előszeretettel élni is fog. A férőhelyek száma korlátozott, így érdemes minél hamarabb jelentkezni!

A programsorozat ingyenes, de regisztrációköteles! További információ és regisztráció itt.

http://www.hugbc.hu/greenwalk-2015

SOCIAL BOX