A zöldépítés titkai. Hogyan menedzseljük fenntartható projekteket?

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete és a World Green Building Council következő nemzetközi képzése “Managing Green Building Projects” címmel, május 12-én várja az érdeklődőket. Márfi József, jelenleg az Egyesült Államokban élő szakember kifejezetten a HuGBC és a WorldGBC közös képzése miatt érkezik Budapestre, ahol a fenntartható építészeti projektek menedzselésének legjobb gyakorlataiba avatja be az érdeklődőket. […]

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete és a World Green Building Council következő nemzetközi képzése “Managing Green Building Projects” címmel, május 12-én várja az érdeklődőket. Márfi József, jelenleg az Egyesült Államokban élő szakember kifejezetten a HuGBC és a WorldGBC közös képzése miatt érkezik Budapestre, ahol a fenntartható építészeti projektek menedzselésének legjobb gyakorlataiba avatja be az érdeklődőket.

A képzés rendkívül gyakorlatiasan közelíti meg a témát, számos megvalósult példán keresztül tárgyalva a kérdést, koncentrálva az európai építészeti gyakorlatokra, és kitérve a globális trendekre is. Az egész napos, angol nyelvű workshop része a WorldGBC Európai Régiójában kidolgozott oktatási programnak. A helyszínt a SIEMENS biztosítja Gizella utcai székházának oktatótermében.

SOCIAL BOX