A Váci útra költözött a Provident, amely Magyarország legjobb munkahelye lett

A Provident mostanáig egy belvárosi irodaházban bérelt területet, ezt cseréli most a kiemelten magas környezetvédelmi minősítésű új székhelyére, amely költséghatékonyabb, gazdaságosabb működést tesz lehetővé a jövőben és gépjárművel is könnyebben megközelíthető. A vállalat munkatársai véleményét is kikérte a mintegy 3.800 négyzetméternyi irodaház kiválasztásánál. „Kollégáink visszajelzései és elvárásai rendkívül fontos szempontot jelentettek az új székhely kiválasztásánál, hiszen […]

A Provident mostanáig egy belvárosi irodaházban bérelt területet, ezt cseréli most a kiemelten magas környezetvédelmi minősítésű új székhelyére, amely költséghatékonyabb, gazdaságosabb működést tesz lehetővé a jövőben és gépjárművel is könnyebben megközelíthető. A vállalat munkatársai véleményét is kikérte a mintegy 3.800 négyzetméternyi irodaház kiválasztásánál.

„Kollégáink visszajelzései és elvárásai rendkívül fontos szempontot jelentettek az új székhely kiválasztásánál, hiszen Magyarország legjobb munkahelyeként számunkra elsődleges, hogy munkatársaink szeressenek itt dolgozni. Fogyatékosság-barát munkahely lévén, nagy hangsúlyt fordítottunk arra is, hogy egy olyan székhelyre költözzünk, amelynek kialakítása teljes mértékben megfelel azon elvárásainknak, hogy megváltozott munkaképességű kollégákat is tudjunk alkalmazni” – mondta el Tóth Viktória, a Provident beszerzési és üzemeltetési senior vezetője.  

A Futureal által fejlesztett Vision Towers irodaház a Váci úton található, a fejlesztés a három toronyban összesen 23.500 négyzetméternyi irodaterületet foglal magába. A Provident a közel tízezer négyzetméteres déli torony második bérlője. Az épületet tavaly év végén BREEAM „kiváló” minősítéssel adták át. A modern építészeti jegyeket felvonultató ingatlant magas biztonsági szint, továbbá intelligens épületvezérlési rendszer jellemzi.

+++

A Vision Towers irodaház titkairól itt írtunk részletesebben. Itt pedig a Volga Szálló elbontását mutattuk be.

A Váci úti irodafolyosó szárnyalásáról itt értekezünk részletesen.

SOCIAL BOX