Fantasztikus kilátás! Budapest legszebb díjnyertes panorámaképei

A márciusban meghirdetett pályázatra  közel 1000 fotó érkezett az általános és irodaház kategóriába. Ebből 32 irodaház kilátásáról érkeztek nevezések, amiből a zsűri az Uniqa Plázának ítélte “Az év irodapanorámája” díjat. A díjazott fotók között olyan kilátások kaptak helyet, mint a Bank Center panorámája vagy fővárosunk látképe a Széchenyi hegyről fotózva. “A pályázat nagyon népszerűnek bizonyult […]

A márciusban meghirdetett pályázatra  közel 1000 fotó érkezett az általános és irodaház kategóriába. Ebből 32 irodaház kilátásáról érkeztek nevezések, amiből a zsűri az Uniqa Plázának ítélte “Az év irodapanorámája” díjat. A díjazott fotók között olyan kilátások kaptak helyet, mint a Bank Center panorámája vagy fővárosunk látképe a Széchenyi hegyről fotózva.

“A pályázat nagyon népszerűnek bizonyult mind a fotósok, mind az irodaházak körében, így szeretnénk, ha az EstOn the top kiállítást hagyománnyá tehetnénk az irodapiacon a következő évek során.” – mondta el Salamon Adorján, az Eston Zrt. vezérigazgatója.

A kiállítás május végéig látogatható a Bank Center Irodaház aulájában, minden érdeklődőt szeretettel látunk!

Nyertes fotók:

1. hely: Elekes Márta, irodaház kategória: Bank Center kilátása

2. hely: Bozó Tamás, általános kategória

3. hely: Poroszka Zsolt, általános kategória: Széchenyi hegy kilátása

Közönség díj: Vigházi Kamilla

Az Év Irodapanorámája: Uniqa Pláza, Varga Bernadett

SOCIAL BOX