Ilyen szürkén és titokzatosan élnek a brüsszeli tanácsadók

Az iroda a presztízs helyszínnek számító Avenue Louise-on található egy irodatorony legfelső emeletein, ahonnan csodálatos a kilátás az unió székhelyére. A tervezés és kialakítás során ügyeltek arra, hogy az új munkakörnyezet illeszkedjen a tanácsadó cég vállalati identitásához és értékeihez. Valószínű, hogy a szürke dominanciája nem ebben a tekintetben nyer megfejtést, hanem inkább a decens miliőt […]

Az iroda a presztízs helyszínnek számító Avenue Louise-on található egy irodatorony legfelső emeletein, ahonnan csodálatos a kilátás az unió székhelyére. A tervezés és kialakítás során ügyeltek arra, hogy az új munkakörnyezet illeszkedjen a tanácsadó cég vállalati identitásához és értékeihez. Valószínű, hogy a szürke dominanciája nem ebben a tekintetben nyer megfejtést, hanem inkább a decens miliőt hangsúlyozza, ahol az ügyfelek valóban komoly, szakértő partnerre lelnek, akire lehet számítani, és aki diszkréten kezelik az üzleti titkokat.

Itt is egyébként a szokásos probléma merült fel, hiszen két szintet is igénybe kellett venniük, ezért egy belső lépcsősorral kapcsolták össze a két emeletet, hogy a csapatok közötti kommunikációt erősítsék. Maga a lépcsőház vált az iroda centrális pontjává, amelyhez csatlakoznak a kollaborációs területek, a közösségi zónák és egyebek. A zajos terekkel ellentétben egy lezárt részt is kialakítottak, ahol cellás irodákat és kis tárgyalótermeket rendeztek be, amelyeket foglalás nélkül mindenki igénybe vehet, és ahol írható táblát és műszaki technikát is felhasználhat, vagy éppen konferenciahívást is lebonyolíthat.

Különböző meeting szobákat kreáltak, hiszen van itt telefonfülke, ötletelő szobák, konferenciaterem satöbbi. Az eltérő méretű termeket azért hozták létre, hogy minden ügyfél igénye és ízlése szerint otthon érezze itt magát. A belső enteriőr alapja a fehér, amelyet kombináltak természetes tölgyfa anyaggal, valamint a bútorok és szőnyegek finom tónusaival. Látványos elem a központi térben összerakott kőfal, amely LED világítással kombinálva mutatja Brüsszel térképét.

SOCIAL BOX