A CBRE üzemelteti a Váci Greens irodaházát

A mintegy 18 ezer négyzetméteres, kiváló fenntarthatósági mutatókkal rendelkező irodaépület ezentúl a CBRE ingatlanvagyon-kezelési üzletágának üzemeltetésében fog működni. „Az Atenor Group ingatlanüzemeltetési tenderén aratott sikerünk nagyon fontos állomása az üzletág magyarországi növekedésének, melynek célja, hogy piacvezetők legyünk. Több prémium irodaház (Andrássy Palace, Liget Center, Andrássy 100), két jelentős budapesti bevásárlóközpont (Pólus, Campona), az Interspar hipermarketek […]

A mintegy 18 ezer négyzetméteres, kiváló fenntarthatósági mutatókkal rendelkező irodaépület ezentúl a CBRE ingatlanvagyon-kezelési üzletágának üzemeltetésében fog működni. „Az Atenor Group ingatlanüzemeltetési tenderén aratott sikerünk nagyon fontos állomása az üzletág magyarországi növekedésének, melynek célja, hogy piacvezetők legyünk. Több prémium irodaház (Andrássy Palace, Liget Center, Andrássy 100), két jelentős budapesti bevásárlóközpont (Pólus, Campona), az Interspar hipermarketek és az M0 Central Business Park logisztikai központ mellett a Váci úti irodafolyosó egyik legmodernebb épületének üzemeltetése nagyon izgalmas és presztízst jelentő feladat lesz kollégáinknak.” – mondta Kákosy Zsolt, a CBRE ingatlanvagyon-kezelési üzletágának vezetője.

„Öröm számunkra, hogy megtaláltuk a több díjjal elismert, környezetbarát és hosszútávra bérbe adott épületünk üzemeltetőjét. A világ elsőszámú ingatlan-tanácsadójának budapesti Asset Services (property management) üzletágától azt várjuk, hogy a fejlesztőhöz és bérlőjéhez méltó kiváló minőségben lesz magyarországi irodafejlesztéseink egyik meghatározó épületének üzemeltetője. A bérlők elvárásai és az épület színvonala mellett a tender elbírálása során kiemelt szempont volt a megfelelő áron kínált szolgáltatás magas nívója, amit a CBRE csapata ajánlott” – nyilatkozta Borbély Zoltán, az Atenor Country Managere.

A Váci Greens „C” épülete 2012 óta BREEAM (Fenntartható Épületek Szabályrendszere) „kiváló” minősítéssel rendelkezik, a teljes irodakomplexum pedig 2011-ben a Bloomberg „Legjobb Irodafejlesztés” díját nyerte el Magyarországon. A CBRE a 2015. évi CEEQA (Central & Eastern European Real Estate Quality Awards, Közép és Kelet-Európai Ingatlan Minőség Díj) megmérettetésén az Év Irodaügynöksége, az Év Befektetési Ügynöksége és az Év Ingatlankezelési Vállalata is lett.

SOCIAL BOX