Íme a szabadúszók kasztjának luxus munkahelye

Az AbrahamsCrielaers fejlesztette a Tribes új modern közösségi irodáját Eindhovenben, amelyet az újdonsült cég filozófiája és Jimmy Nelson híres fényképész inspirált. A cég egyébként egy gőzerővel fejlődő coworking-hálózat, hiszen idén Amszterdamban, Rotterdamban, Utrechtben, Hágában, Arnhemben, Brüsszelben, Antwerpenben és Gentben nyitnak irodát, vagyis igazán belendültek az idén. A közeljövőben pedig összesen 100 helyet hoznának létre, bevonva […]

Az AbrahamsCrielaers fejlesztette a Tribes új modern közösségi irodáját Eindhovenben, amelyet az újdonsült cég filozófiája és Jimmy Nelson híres fényképész inspirált. A cég egyébként egy gőzerővel fejlődő coworking-hálózat, hiszen idén Amszterdamban, Rotterdamban, Utrechtben, Hágában, Arnhemben, Brüsszelben, Antwerpenben és Gentben nyitnak irodát, vagyis igazán belendültek az idén. A közeljövőben pedig összesen 100 helyet hoznának létre, bevonva Luxemburgot is, de az igazán nagy zsákmány Párisz lesz 34 közösségi színtérrel.

A Tribes új munkahelye igazi kuriózum és egy kicsit hipszteres fíling uralja, de nem is csoda, hogy valami igazán eredeti dizájnnal kellett előrukkolniuk, hiszen új szereplők a szépen hízó piacon. A hely szokás szerint az üzleti nomádok, egyéni vállalkozók és szabadúszók számára kínál igényes, mégis otthonos miliőt a munkavégzésre.

A Tribe vagyis törzs kifejezés sem véletlen, hiszen a közösségi iroda alapítóinak értelmezése szerint a szabadúszók, nomád vállalkozók szinte már külön kasztot alkotnak a munkavállalók között, akiknek a száma a változó munkakultúrák és -folyamatok közepette folyamatosan növekszik. Egyéni munkastílusban dolgoznak, és speciálisan rugalmas irodakörnyezetet igényelnek. A Tribes is virtuális irodaszolgáltatást, közösséget, tárgyalótermeket és flexibilis munkaállomásokat kínál számos lokációban.

Izgalmas kettőség jellemzi a belső tereket, hiszen miközben a közösségi irodák rugalmassága és egyedisége uralja az irodát, addig egy multinacionális vállalatra jellemző igényesség és anyaghasználat is a markáns meghatározó tényezők közé tartozik. Miközben az elegancia mindenhol megjelenik, a lazaság és kúlság szintén karakterisztikus erővel bír az enteriőrben. Vagyis nem kell ahhoz kutya-macska barátság, hogy az eleganciát a lazasággal összekombináljuk.

SOCIAL BOX