A HB Reavis Európa hat legnagyobb fejlesztője között

A HB Reavis Csoport 2012 és 2014 között befejezett fejlesztéseinek mérete elérte a 196,4 ezer négyzetméternyi bérbeadható irodaterületet Közép- és Kelet-Európában, amelynek meghatározó szerepe volt abban, hogy Európa hatodik legnagyobb irodafejlesztőjének rangsorolták.  A vállalat jelenleg Európa legnagyobb irodaépületét, a Twin City-t építi Pozsonyban. A HB Reavis Csoport egy nemzetközi ingatlanfejlesztő vállalat, amelyet 1993-ban, Szlovákiában, Pozsonyban […]

A HB Reavis Csoport 2012 és 2014 között befejezett fejlesztéseinek mérete elérte a 196,4 ezer négyzetméternyi bérbeadható irodaterületet Közép- és Kelet-Európában, amelynek meghatározó szerepe volt abban, hogy Európa hatodik legnagyobb irodafejlesztőjének rangsorolták.  A vállalat jelenleg Európa legnagyobb irodaépületét, a Twin City-t építi Pozsonyban.

A HB Reavis Csoport egy nemzetközi ingatlanfejlesztő vállalat, amelyet 1993-ban, Szlovákiában, Pozsonyban alapítottak.  A piacvezető ingatlanfejlesztő vállalatok közé tartozik számos kelet-közép-európai országban, többet között Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon, valamint gyorsan növekvő szereplő az Egyesült Királyságban és Törökországban, több mint 400 szakembert foglalkoztat.

Működése óta 750.000 négyzetméternyi modern iroda, bevásárló és szórakoztató központ, és logisztikai létesítmény fejlesztését tudhatja maga mögött, valamint további 1 millió négyzetméternyi fejlesztés áll jelenleg a tervezéséi, engedélyezési vagy építési szakaszban. A HB Reavis Csoport több mint nettó 964 millió euró tőkével rendelkező vállalat, 1,8 milliárd euró értékű eszközportfoliót kezel, integrált üzleti modellje egyesíti a fejlesztést, építést, vagyonkezelést és a befektetések kezelését is. A HB Reavis erős piaci pozícióját alátámasztja a CEE Quality Award „Az év fejlesztője 2015-ben” kategóriája, valamint az Eurobuild Awards „Az év irodafejlesztője a kelet-közép-európai régióban” díj elnyerése.

SOCIAL BOX