Most vehetünk olcsón ingatlant! Hotel, iroda, üzlet és lakás!

A CIB Csoport a korábbi években számos különböző innovatív megoldást indított a tulajdonában lévő ingatlanállomány újraértékesítésére. Ezek jelentős sikere is hozzájárult ahhoz, hogy a bankcsoport egy nyári vásár formájában újabb egyedülálló programot indít, melynek keretében akár 25 százalék kedvezménnyel juthatnak hozzá az érdeklődők az egyszeri különleges akcióban részt vevő 25 kiválasztott vidéki és budapesti ingatlanhoz. […]

A CIB Csoport a korábbi években számos különböző innovatív megoldást indított a tulajdonában lévő ingatlanállomány újraértékesítésére. Ezek jelentős sikere is hozzájárult ahhoz, hogy a bankcsoport egy nyári vásár formájában újabb egyedülálló programot indít, melynek keretében akár 25 százalék kedvezménnyel juthatnak hozzá az érdeklődők az egyszeri különleges akcióban részt vevő 25 kiválasztott vidéki és budapesti ingatlanhoz.

A speciális promócióban nemcsak irodák, hotelek, ipari- és kereskedelmi ingatlanok, hanem lakóépületek is részt vesznek, a program ezért vonzó befektetési lehetőséget jelent mind a lakhatási, mind a nem lakáscélú ingatlant vásárlók számára az újraelőállítási költségnél alacsonyabb áron. Miközben az ingatlanpiac jelentős fejlődést mutat, a CIB akciója egyedülálló lehetőséget kínál a vásárlóknak. A különleges nyári vásárban részt vevő 25 kiválasztott ingatlan már megtekinthető a www.recovery-ingatlan.hu weboldalon.

SOCIAL BOX