Minden, amit a zöld irodákról tudni kell!

Cégvezetőknek, építészeknek, belsőépítészeknek és üzemeltetőknek egyaránt fontos lehet a zöld iroda koncepció. Pontosan mik ennek jellemzői és pozitív hozadékai? Milyen lépésekből áll az irodaterek zöldítése, és mindez hogyan javíthatja a dolgozók közérzetét és így termelékenységét? Minderről részletesen tájékozódhatunk a Creating and Managing Greener Workspaces című, egész napos kurzuson, amelyet Márfi József, a Magyar Környezettudatos Építés […]

Cégvezetőknek, építészeknek, belsőépítészeknek és üzemeltetőknek egyaránt fontos lehet a zöld iroda koncepció. Pontosan mik ennek jellemzői és pozitív hozadékai? Milyen lépésekből áll az irodaterek zöldítése, és mindez hogyan javíthatja a dolgozók közérzetét és így termelékenységét? Minderről részletesen tájékozódhatunk a Creating and Managing Greener Workspaces című, egész napos kurzuson, amelyet Márfi József, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) alapító tagja tart 2015. október 6-án. A képzésen szó esik arról is, hogy pénzt is megtakaríthatunk az irodák fenntartható működtetésével.

A kurzus további kulcstémái:

-A fenntartható építés alapfogalmainak megismerése;

-A zöld munkakörnyezet fogalmának tisztázása;

-A fenntartható irodaterek kedvező tulajdonságai az összes érdekelt fél szemszögéből;

-Egy, már működő iroda zöldítésének lehetőségei;

-Egy zöld iroda tervezésének kulcslépései;

-A zöld irodák szerepe a fenntartható építés, a klímaváltozás és a zöld gazdaság szempontjából.

A kurzus elsősorban a fenntartható építésben érdekelt tervezőknek, kivitelezőknek lehet érdekes, továbbá bérlőknek és üzemeltetőknek, akik környezettudatos minősítéssel rendelkező irodák létrehozásán dolgoznak. Számot tarthat azonban olyan nagyvállalatok szakembereinek érdeklődésére is, akik most készülnek zöld irodaházakba költözni. A képzés nyelve angol.

Időpont: 2015. október 6. kedd 8.30-17.00

Helyszín: SIEMENS Conference Center, 51-57. Gizella út, 1143 Budapest

További információ, részletes program és regisztráció itt.

SOCIAL BOX