Elképesztő dizájn. A LinkedIn hipszterirodája Londonban

Londonban is elhatározta a LinkedIn: az irodájukat kissé felrázzák a Denton Associates közreműködésével, hogy friss és eredeti hangulat uralja az újjászabott tereket. Az áttervezés sikerült, hiszen már a recepción egy kis wow-érzés keríti hatalmába a látogatót, a hófehér recepciós pult mellett az ikonikus angol telefonfülke piroslik – ez aztán rögtön megadja az iroda alaphangulatát. A […]

Londonban is elhatározta a LinkedIn: az irodájukat kissé felrázzák a Denton Associates közreműködésével, hogy friss és eredeti hangulat uralja az újjászabott tereket. Az áttervezés sikerült, hiszen már a recepción egy kis wow-érzés keríti hatalmába a látogatót, a hófehér recepciós pult mellett az ikonikus angol telefonfülke piroslik – ez aztán rögtön megadja az iroda alaphangulatát.

A belsőépítészeti elemek mind-mind azt sugallják, mintha egy tipikus londoni utcán járnánk, így például a tartójukba rendezett esernyők is jelzik, hogy a brit fővárosban bizony gyakran elered az eső. Az egyik tárgyalóban feltűnik a falon a Big Ben, a vicces bárban pedig egy hatalmas LinkedIn logó világít a bárpult mögött. A londoni születésű  Damilola Odusote mindenhol egy-egy londoni szimbólumot varázsolt a falakra absztrakt módon, hogy azok a LinkedIn márkajelzéseivel együtt különleges elegyet alkossanak.

A tárgyalókat és egyéb helyiségeket is a legkülönbözőbb angol tárgyak ihlették meg, hiszen a teázóban bicikliformájú székeken lehet fogyasztani, a underground szobában pedig az aluljárókból ismert metrócsempék borítják a falakat, vagy éppen a tipikus angol busz is feltűnik valahol a közösségi térben. Igazi laza hipszterstílus uralja a munkahelyet, ahol szinte már az a geg, ahol nincs geg, vagyis jöhet Besenyő Pista bácsi örökérvényű szólása: „Normális?!”

SOCIAL BOX