Ismét jön Az Irodaházak Éjszakája! Betekinthetünk a kulisszák mögé!

Az éjszakai buszos design túra ismét különböző irodaházakat érint, amelyekben a résztvevők építész- és belsőépítész kritikusok, illetve helyi szakemberek vezetésével járhatják be az épületeket és irodai területeket akkor, amikor a dolgozók otthon már mély álomba szenderültek. A program előreláthatólag 6 órán át tart. 2015-ben Az Irodaházak Éjszakáján a program szerint három irodaházat biztosan meglátogathatnak a […]

Az éjszakai buszos design túra ismét különböző irodaházakat érint, amelyekben a résztvevők építész- és belsőépítész kritikusok, illetve helyi szakemberek vezetésével járhatják be az épületeket és irodai területeket akkor, amikor a dolgozók otthon már mély álomba szenderültek. A program előreláthatólag 6 órán át tart.

2015-ben Az Irodaházak Éjszakáján a program szerint három irodaházat biztosan meglátogathatnak a résztvevők. A Krisztina Palace-ban az Eaton irodáját tekinthetik meg, a Párisi Nagyáruházban az Ustream irodát nézhetik meg, míg végül az újjávarázsolt Groupama Székházat is megismerhetik az érdeklődők.