A Horizon Development az Eiffel Palace irodaházzal nyert Európában

A pályázatokat szigorú szabályrendszer mentén értékelte a 70 fős nemzetközi zsűri, amelyet a Lordok Háza két tagja felügyelt. Lord Caithness a fejlesztési terület, míg Lord Best az ingatlan kategória kiválasztási folyamatáért volt felelős. Stuart Shield, az International Property Awards elnöke kiemelte: „az európai fejlesztők ismét kimagasló eredményt nyújtottak a verseny során, és pályázataikban lélegzetelállító projekteket […]

A pályázatokat szigorú szabályrendszer mentén értékelte a 70 fős nemzetközi zsűri, amelyet a Lordok Háza két tagja felügyelt. Lord Caithness a fejlesztési terület, míg Lord Best az ingatlan kategória kiválasztási folyamatáért volt felelős.

Stuart Shield, az International Property Awards elnöke kiemelte: „az európai fejlesztők ismét kimagasló eredményt nyújtottak a verseny során, és pályázataikban lélegzetelállító projekteket mutattak be. Ezek a fejlesztések esztétikai értékük mellett nagyfokú funkcionalitásról, környezettudatosságról és technológia innovációról is tanúbizonyságot tettek.”

A Horizon Development ügyvezető partnerei – Kovács Attila MRICS és Czár Balázs – egyetértettek abban, hogy “az ilyen nemzetközi elismerések megerősítik fejlesztői ambíciónkat, hogy olyan világszínvonalú, csúcsminőségű és fenntartható épületeket hozzunk létre, amelyek unikális jegyeikkel nem csak Magyarországon, de külföldön is kiemelkedőek.”

SOCIAL BOX