Menő a dizájnügynökség irodája Londonban

Az Align tervezte a villámgyorsan növekvő dizájnügynökség, a BrandOpus dinamikus, háromszintes irodáját. A munkahelyet a Freemantle TV régi stúdióiban alakították ki, amelynek oka meglehetősen szimpla volt: a cég gyors expanzióban van, ezért nagyobb irodára volt szükségük. A helyszín ideálisnak bizonyult, hiszen a földszinten a hatalmas belmagasságú térben az egész munkaszervezet együtt tud dolgozni, miközben három […]

Az Align tervezte a villámgyorsan növekvő dizájnügynökség, a BrandOpus dinamikus, háromszintes irodáját. A munkahelyet a Freemantle TV régi stúdióiban alakították ki, amelynek oka meglehetősen szimpla volt: a cég gyors expanzióban van, ezért nagyobb irodára volt szükségük.

A helyszín ideálisnak bizonyult, hiszen a földszinten a hatalmas belmagasságú térben az egész munkaszervezet együtt tud dolgozni, miközben három elkülönített zónában egyéb tevékenységeket is le tudnak bonyolítani. A látogatókat pedig a recepciós zónában, illetve az ügyfélfogadásra és közösségi eseményekre fókuszáló tárgyaló terekben tudják fogadni.

Az átalakítások során új helyre került a főbejárat, így a látogatók sokkal természetesebb és átláthatóbb térbe érkezhetnek, valamint a hatalmas terület is egységes képet mutat, az egyes funkciók jól illeszkednek egymáshoz. A körkörös lépcsősor szervező elemként került az iroda közepére, mintegy összerántja a környezetében lévő zónákat.

Amúgy a cél olyan munkahely kialakítása volt, amely valójában igazi otthonnak is tekinthető, ahol a kollaborációra épülő hangulat nem egy tradicionális iroda érzetét kelti az alkalmazottakban, hanem a kreativitás, a kommunikáció és az információ kerül a középpontba.

SOCIAL BOX