A Panasonic irodája egy virtuális álom

Az iroda egészen különleges hatásokkal operál, hiszen szinte úgy tűnik, mintha nem is a valóságban járnánk, hanem egy animációban. A faldekoráció a kulcsa ennek a káprázatnak, amelyek egy színes mátrixot alkotnak, és az irodabútorokat, ajtókat és a brandjeleket is egy egységes stílusban egyesítik. Fehér árnyalatok határozzák meg a recepciós pultot és a bútorokat, amelyek szinte […]

Az iroda egészen különleges hatásokkal operál, hiszen szinte úgy tűnik, mintha nem is a valóságban járnánk, hanem egy animációban. A faldekoráció a kulcsa ennek a káprázatnak, amelyek egy színes mátrixot alkotnak, és az irodabútorokat, ajtókat és a brandjeleket is egy egységes stílusban egyesítik. Fehér árnyalatok határozzák meg a recepciós pultot és a bútorokat, amelyek szinte beleolvadnak a tapétába.

Fontos volt, hogy a munkahelyet megfelelő fénymennyiséggel lássák el, amely a munkazónában megvilágítja az újrahasznosított és környezetbarát anyagokból készült bútorokat is. A technológia pedig a padló légkondicionálásban játszott jelentős szerepet, amely hatásos módszernek bizonyult az energiahatékonyságban. Kényelem, sokszínűség, fenntarthatóság és egészség.

SOCIAL BOX