Varázslatos tárgyak és kütyük a legmenőbb magyar irodákban

Csillagkapu A 2013-ban győztes Avis Budget irodájában a Green House-ban számos közösségi zóna található, ahol a break out terek igazi „number one”-ja a Csillagkapunak keresztelt pihenő. Repülőgép és bicikli A Distinction & LOFFICE Salétrom utcai irodájában a startupokra jellemző lazaság egyik szimbóluma a plafonról lelógó repülőgép modell és a falra akasztott kerékpár. A munkahely elnyerte Az […]

Csillagkapu

A 2013-ban győztes Avis Budget irodájában a Green House-ban számos közösségi zóna található, ahol a break out terek igazi „number one”-ja a Csillagkapunak keresztelt pihenő.

Repülőgép és bicikli

A Distinction & LOFFICE Salétrom utcai irodájában a startupokra jellemző lazaság egyik szimbóluma a plafonról lelógó repülőgép modell és a falra akasztott kerékpár. A munkahely elnyerte Az Év Design irodája díjat.

Kapcsolóterem

A Prezi a Nagymező utcai Merkúr Palota jelentős részét vette birtokba, ahol a régi telefonközpont egyik reprezentatív helyisége az ún. kapcsolóterem, ami ma nagyteres irodaként üzemel. A terem önmagában elképesztő látvány.

Darth Vader és a jedi lovag

A 2014-ben Az Év Irodája címet elnyerő Dentsu Aegis Hungary munkahelyén a Residence Irodaházban se szeri, se száma a különleges megoldásoknak, most mi a függőfolyosón életre-halálra harcoló Darth Vadert és a jedi lovagot emeljük ki, amely igazi mellbevágó élmény. Ráadásul jön az újabb Csillagok Háborúja rész.

Csúszda

A csúszda mindenhol ikonikus berendezési tárgy, nincs ez másként a Dealogic irodájában is, amely igazán pazar látványt nyújt az Eiffel Tér Irodaházban.

Bisztró

A Green House-ban irodát működtető MSCI legkülönlegesebb közösségi tere a Bisztró, amely egyszerre étkező, konyha, játékszoba, közösségi tér, country klub és amit akarunk. Igazi multifunkcionális varázshely.

Bár

A Diageo fantasztikus irodájának gyöngyszeme az étkező-bár, amely az esti fényekben úgy fest, mintha egy menő éjszakai bárba csöppentünk volna a forró trópusokon.

Túrórudi automata és tetőterasz

A Párisi Nagyáruházban rendezkedett be az Ustream, az iroda egyik leglátványosabb helyszíne a tetőterasz, ahol szembenézhetünk egész Budapesttel. Ráadásul itt már van túrórudi automata is.

Élő fa

A Whitepages irodájának különlegessége a Madách Trade Centerben az élő fa, amely az ég felé nyúlik. Odafönt a körteraszról pedig szintén jó kis budapesti perspektíva tárul a szemünk elé.

Vasember

A Zen Studios-ban a Residence Irodaházban számos különleges kütyüt helyeztek el, most emeljük ki a teljesség igénye nélkül a Vasembert, igen jól mutat a folyosón.

Biciklitároló

Az NNG nyerte Az Év Irodája versenyt 2012-ben. Ők egy egészen pofás biciklitárolót is összehoztak, ahol, ha épp baj van a cangával, akkor egy egész szerelőkulcs készlet áll a rendelkezésre.

Angol telefonfülke

Sokféle telefonfülke van már az irodákban, most íme az Arkon angol változata, mellette jól mutat a 404 hibajelzés.

Népviselet

A Bank of Georgia exkluzív ügyfeleit fogadja a Bank Centerben, ahol különleges elemek egész garmadáját találhatjuk, mi most a grúz népviseleti ruházatot emeltük ki.

Kis piros autó

A Republic Digital belvárosi irodája szintén egy ötletparádé, itt egy régi autót is elhelyeztek.

Az idei versenyre itt lehet jelentkezni! Jelentkezési határidő november 30.

SOCIAL BOX