Ilyen lett az Airbnb új londoni irodája

Az Airbnb egy vibráló és kreatív munkateret akart maga körül látni, amit a Superior Interiors sikeresen teljesített is. A sokféle stílust ötvöző belsőépítészeti elemek egy pillanatra sem hagyják „nyugton” a látogatót, hiszen minden sarokban felfedezhetünk valami eredeti tárgyat. Az indusztriális lámpák és csővezetékek keverednek az organikus hatást keltő tárgyaló asztallal, vagyis egy kis lofthangulat is […]

Az Airbnb egy vibráló és kreatív munkateret akart maga körül látni, amit a Superior Interiors sikeresen teljesített is. A sokféle stílust ötvöző belsőépítészeti elemek egy pillanatra sem hagyják „nyugton” a látogatót, hiszen minden sarokban felfedezhetünk valami eredeti tárgyat.

Az indusztriális lámpák és csővezetékek keverednek az organikus hatást keltő tárgyaló asztallal, vagyis egy kis lofthangulat is bejátszik, miközben a tárgyak mind-mind a cég fő profiljára hívják fel a figyelmünket. A kicsit erőltetett káosz mintha az otthonunk kényelmes hangulatát varázsolná az irodába, ahol a rendetlenség a fesztelenséget és a lazaságot jelenti.

Az Airbnb rohamléptékű fejlődéséről is álljon itt egy-két számadat, ami most aktuális. Több mint 10 millió foglalást regisztráltak az oldalukon 19 ezer településre és 192 országra vonatkozóan – a legtöbbjük Európában található. Annyira nagy a nyomulás, hogy erre az irodakialakításra mindössze három hét állt a rendelkezésre, így aztán nincs mire panaszkodnunk Magyarországon.

SOCIAL BOX