A TriGranit Közép-Európa vezető ingatlanplatformjává kíván válni

A TriGranit a TPG Real Estate operatív- és tőketámogatása révén Közép-Európa vezető irodákra és kereskedelmi projektekre fókuszáló ingatlan-platformjává kíván válni. A Budapesten, Varsóban, Krakkóban és Pozsonyban irodával rendelkező vállalat teljes körű ingatlanpiaci tevékenységeket fog folytatni beleértve az akvizíciót, fejlesztést, építkezést, vagyonüzemeltetést és -gazdálkodást. A TriGranit vezetősége az akvizíciót követően a vállalatnál folytatja szakmai tevékenységét. „A […]

A TriGranit a TPG Real Estate operatív- és tőketámogatása révén Közép-Európa vezető irodákra és kereskedelmi projektekre fókuszáló ingatlan-platformjává kíván válni. A Budapesten, Varsóban, Krakkóban és Pozsonyban irodával rendelkező vállalat teljes körű ingatlanpiaci tevékenységeket fog folytatni beleértve az akvizíciót, fejlesztést, építkezést, vagyonüzemeltetést és -gazdálkodást. A TriGranit vezetősége az akvizíciót követően a vállalatnál folytatja szakmai tevékenységét.

„A TriGranit tevékenységi köre a korábbihoz képest lényegesen kibővül. Egy integrált ingatlan-platformként nem csak iroda és kereskedelmi ingatlanok fejlesztésére és üzemeltetésére koncentrálunk majd, hanem kiemelkedő minőségű projektek akvizíciójára is. Fő fókuszterületeinket továbbra is Lengyelország, valamint közép-európai fővárosok jelentik. Nagy lehetőségeket látunk a régió országaiban a kedvező makrogazdasági és ingatlan trendjeinek köszönhetően” – mondta Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.

“ Ez a tranzakció több, mint egy év intenzív tárgyalássorozatának az eredménye, mely révén egy kiváló minőségű ingatlan-platformot és portfolióelemeket sikerült megvásárolunk. Nagyon várjuk már a vállalat magasan képzett vezetésével való együttműködést, hogy egy új fejezetet nyithassunk a TriGranit sikertörténetében” – mondta Anand Tejani, Partner – TPG Real Estate.

“A TriGranit több évtizedes sikeres fejlesztési, befektetési és üzemeltetési tapasztalata biztos garancia arra, hogy a vállalat a jövőben is az ingatlanpiac vezető, integrált platformja legyen” – fűzte hozzá Michael Abel, Principal – TPG Real Estate. 

SOCIAL BOX