Rekordszámú pályázat! Megkezdődött a közönségszavazás Az Év Irodája versenyen!

Az idén hatodik alkalommal kiírt Az Év Irodája verseny hét kategóriájában a december 7-i határidőig 84 pályázat érkezett, amely minden eddigi rekordot megdöntött. Most nézzük, hogy kikre szavazhat a közönség azevirodaja.hu oldalon! Csak a címadó kategóriában mintegy 41 cég irodájával ismerkedhetünk meg, amely jelzi egyrészt, hogy a vállalkozások egészséges jövőképet alakítanak ki, amelynek során új […]

Az idén hatodik alkalommal kiírt Az Év Irodája verseny hét kategóriájában a december 7-i határidőig 84 pályázat érkezett, amely minden eddigi rekordot megdöntött. Most nézzük, hogy kikre szavazhat a közönség azevirodaja.hu oldalon! Csak a címadó kategóriában mintegy 41 cég irodájával ismerkedhetünk meg, amely jelzi egyrészt, hogy a vállalkozások egészséges jövőképet alakítanak ki, amelynek során új munkahelyre költöznek, vagy a régit felújítják, hogy a munkaszervezetük még versenyképesebb legyen; másrészt igazolja, hogy a hazai munkakultúra egyre szélesebb körben zárkózik a fel a sikeres nyugati trendekhez, miközben a nemzetközi jellemzőket ötvözik a helyi szakemberek elképzeléseivel. Harmadrészt pedig Az Év Irodája verseny is beérett, és egyre több cég ismeri a versenyt és nyújtja be a pályázatát.

A legkülönbözőbb profilú cégek munkahelyeire szavazhat a közönség, és az is a szervező iroda.hu csapata örömére szolgál, hogy a budapesti munkahelyek mellett egyre több vidéki iroda mutatkozik be a versenyen. Az Év Irodaháza Bérlői Díjra 9 irodaházat neveztek, amely szintén pozitív tendencia, hiszen az üzemeltetők számára egyre fontosabb a bérlők jóléte, egészsége és kényelme, amelyet színvonalas szolgáltatások alapozhatnak meg. Az Év Új Ingatlanfejlesztése kategóriában szintén 9 résztvevőt üdvözölhetünk, vagyis 2015-ben is számos új projektet valósítottak meg, az irodaházak mellett a kategóriában találhatunk egészségügyi intézményt, szállodát, önkormányzati bérházat vagy éppen ipari parkot.

Az Év Tervezett Projektje kategóriában 10 pályázót köszönthetünk, amelyek egy része már kivitelezés alatt áll, míg más részük a startra vár, hogy felépülhessen. Itt is a sokszínűség gyönyörködtet, hiszen kereskedelmi és lakó ingatlan egyaránt megtalálható a mezőnyben, az óvodától kezdve az egyetemi campus átalakításán át a lakóparkig minden típusból szemezgethetünk kedvünkre. Az Év Legzöldebb Projektje kategóriában 5 ingatlant neveztek, ami pedig azt igazolja, hogy az új fejlesztések már a nemzetközi zöld minősítő rendszereknek megfelelően korszerű, környezettudatos és fenntartható technológiákkal megépített ingatlanok, amelyek nemzetközi mércével is igényes épületek.

Az Év Üzemeltető Cége kategóriában 10 szolgáltató vállalkozás versenyez a közönség szavazatáért és a győzelemért, amely megint csak a hazai ingatlanpiac fejlődését és érettségét bizonyítja, hiszen nem csak a fejlesztések, hanem a létesítménygazdálkodók is tevékenységük során magas színvonalat értek el, amelyre joggal lehetünk büszkék valamennyien. A verseny egyik különleges kategóriája Az Év Ingatlanpiaci Személyisége, ahol a szervezők egészen január közepéig várják az ajánlásokat azevirodaja.hu honlapon. Azokat a vezető beosztású, több éves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkező személyiségeket lehet ajánlani, akiknek a nevéhez az adott évben komoly szakmai teljesítmény vagy újítás köthető.

A nevezési határidő lezárultával megkezdődött a közönségszavazás, ugyanis a verseny összes kategóriájában több lépcsőben bírálják el a nevezőket. Először a közönségszavazásra kerül sor, majd a független szakemberekből álló zsűri értékeli a pályázatokat egy összetett szempontrendszer alapján. A közönségszavazás a zsűri értékelése során 10% súllyal esik latba a végeredmény meghatározásában. Szavazni 2016. január 22-éig lehet a www.azevirodaja.hu honlapon, ahol először egy villámgyors regisztrációra kerül sor, majd rögtön szavazhatunk is. Egy jelöltre csak egyszer szavazhatunk!

A zsűri elnöke Dr. Fürjes Balázs, a kiemelt budapesti beruházások kormánybiztosa, tagjai Dr. Németh Edit egyetemi adjunktus, a BME Ergonómia és Pszichológia Tanszékének tanszékvezető-helyettese; Koós Pál formatervező művész, a Magyar Formatervezési Tanács tagja, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem egyetemi docense, a Design Intézet intézetigazgatója; Tompa Balázs, a Isobar Budapest kreatív igazgatója, Dr. Hajnal István FRICS, a BME Építészmérnöki Karának címzetes egyetemi docense; Hermán Róbert, a RICS Hungary board tagja; Radványi Gábor, a FUTUREAL Csoport főépítésze, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének alelnöke¸ Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója és Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. tulajdonos-vezérigazgatója.

Az eredményhirdetésre a 2016. február 11-én megrendezésre kerülő iroda.hu VI. Díjátadó Gálán kerül sor.

Szakmai támogatók: HuGBC, BRF, RICS.

Kiemelt médiatámogatók: Forbes, vs.hu.

Médiatámogatók: epinfo.hu, design.hu, epiteszforum.hu, realista.hu, ingatlan.com, epulettar.hu, inout-home.hu, fovarosi.blog.hu.

Honlap: www.azevirodaja.hu

SOCIAL BOX