A Brendon a Balance Building irodaházba költözött

A BC99 Irodapark központi épülete, a teljes körű felújítás alatt álló Balance Building immár elérte a 4000 négyzetméter kiadottságot.  A kiváló helyszín, a jól variálható alaprajzi kialakítás és a jelenlegi innovatív fejlesztés miatt számos vállalat választotta eddig a Balance Buildinget. Az épület felújítása 2015. novemberben indult el és várhatóan tavaszra készül el újgenerációs, impozáns belső […]

A BC99 Irodapark központi épülete, a teljes körű felújítás alatt álló Balance Building immár elérte a 4000 négyzetméter kiadottságot.  A kiváló helyszín, a jól variálható alaprajzi kialakítás és a jelenlegi innovatív fejlesztés miatt számos vállalat választotta eddig a Balance Buildinget.

Az épület felújítása 2015. novemberben indult el és várhatóan tavaszra készül el újgenerációs, impozáns belső terekkel, biztosítva az emberközpontú munkakörnyezetet a bérlők számára. A BREEAM very good minősítésű irodaépületet 3000 m2 zöld park veszi körül, ahol informális megbeszélések, tárgyalások, kültéri munkaállomások is lehetővé teszik a hatékony munkafolyamatokat a dolgozók számára.

2016. január elsejétől a Brendon Kft. 980 négyzetméter területű bérleményt írt alá a Balance épületében. Magyarország piacvezető baba áruházlánca a CPI retail portfoliójának is fontos ügyfele, hiszen nemrégiben több, mint 1900 négyzetméternyi területre történt hosszabbítás a Buy-Way Soroksár üzletközpontban. Ezen túl az elmúlt hónapokban a BC99 irodaparkban 1000 négyzetméter bővülés és hosszabbítás került aláírásra a Sunrider-rel és más meglévő bérlőinkkel.

SOCIAL BOX