Megújult a Pódium Irodaház a pesti Broadwayen

A Pódium Irodaház magas színvonalú, panorámás, hatékony belső elrendezéssel rendelkező irodaterületet kínál 5.700 m2-en. “A Pódium Irodaház új arculattal és műszaki fejlesztésekkel várja a 2016-os évet. A homlokzat felújításra került, a recepciót átalakítottuk és a közös területeket is a mai elvárásoknak megfelelően újítottuk fel. Kibővítésre kerültek a teraszok, korszerűsítettük a gépészetet és 4 csöves fan coil […]

A Pódium Irodaház magas színvonalú, panorámás, hatékony belső elrendezéssel rendelkező irodaterületet kínál 5.700 m2-en. “A Pódium Irodaház új arculattal és műszaki fejlesztésekkel várja a 2016-os évet. A homlokzat felújításra került, a recepciót átalakítottuk és a közös területeket is a mai elvárásoknak megfelelően újítottuk fel. Kibővítésre kerültek a teraszok, korszerűsítettük a gépészetet és 4 csöves fan coil rendszert telepítettünk. Amint befejeződnek a munkálatok, a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk kifejezéseként – más házainkhoz hasonlóan – BREEAM minősítést kívánunk megpályázni“ – foglalta össze a fejlesztéseket Sermer Katalin, az S IMMO Magyarország ügyvezető igazgatója.

A legtöbb irodát nagyméretű terasz teszi kellemesebbé, amely remek lehetőséget kínál kültéri üzleti megbeszélésekre, belső egyeztetésekre vagy csak szimplán egy kávé melletti feltöltődésre. A belvárosi elhelyezkedés ellenére a teraszok és az irodák egyaránt csendesek, megfelelő munkakörnyezetet biztosítva a jövőbeli bérlők számára.

 “Aktív az érdeklődés azon potenciális bérlők részéről, akiknek fontos a minőség, a kedvező ár-érték arány, és kimondottan belvárosi elhelyezkedésű irodát keresnek. Több irodaterületre is előrehaladott tárgyalásaink vannak folyamatban és az első bérleti szerződés megkötése is megtörtént. Az épület első bérlőjeként egy jóhírű nemzetközi céget üdvözölhetünk a házban, akik közel 1000 m2 területet foglalnak majd el. Nagyon optimista vagyok 2016 elejével kapcsolatban és bízom benne, hogy hamarosan további potenciális bérlőkkel sikerül megállapodnunk” – mondta Trexler Ferenc, MRICS, a Colliers International iroda bérbeadási üzletágának társigazgatója.

Időközben a szintén az S IMMO tulajdonában lévő Blue Cube Irodaház BREEAM In-Use Very Good minősítést szerzett mind Assetmind pedig Building Managementkategóriákban, tudtuk meg Sermer Katalintól. Az irodaházat modern, fényes, tágas irodák és rendkívül hatékony irodakialakítási lehetőségek teszik vonzóvá közepes és nagyvállalatok számára. A Váci úton való elhelyezkedés remek megközelíthetőséget biztosít autóval és tömegközlekedéssel egyaránt, üres területek 300 és 5.000 m2 között elérhetők.

SOCIAL BOX