Ezek Magyarország legmenőbb munkahelyei! Szavazzunk Az Év Irodájára!

Az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Az Év Irodája verseny minden eddigi rekordot megdöntött, így a címadó kategóriában 41 pályázat érkezett. Nem csak Budapestről, hanem vidéki városokból is érkeztek nevezések, így egy igazán izgalmas országos versenynek lehetünk a tanúi. A mennyiség mellett külön öröm a minőség, hiszen idén is igényes és sok esetben roppant egyedi […]

Az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Az Év Irodája verseny minden eddigi rekordot megdöntött, így a címadó kategóriában 41 pályázat érkezett. Nem csak Budapestről, hanem vidéki városokból is érkeztek nevezések, így egy igazán izgalmas országos versenynek lehetünk a tanúi. A mennyiség mellett külön öröm a minőség, hiszen idén is igényes és sok esetben roppant egyedi munkahelyeket mutathat be a szervező iroda.hu csoport a nagyközönség számára.

A választék pedig gyönyörködtet, hiszen a nagy alapterületű szolgáltatóközpontoktól kezdve a reklámügynökségek merész formavilággal rendelkező munkahelyein át a kisebb lakásirodákig széles a repertoár. Ha megnézzük az egyes pályázatokat, akkor örömmel állapíthatjuk meg, hogy kényelmes, sokszínű, egészséges, igényes, szerethető munkahelyekről beszélünk, és még sorolhatnánk a pozitív jelzőket, de ehelyett inkább szavazzunk kedvenc irodánkra azevirodaja.hu oldalon!

A szakmai zsűrit három felelős zsűritag képviseli Az Év Irodája kategóriában: Dr. Németh Edit a BME Ergonómia és Pszichológia Tanszékének tanszékvezető-helyettese, egyetemi adjunktusa; Koós Pál formatervező művész, a Magyar Formatervezési Tanács tagja, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem docense és a Design Intézet intézetigazgatója; valamint Tompa Balázs, az Isobar Budapest kreatív igazgatója.

„Az Év Irodája verseny eddigi legnagyobb és legerősebb mezőnyének zsűrizése előtt állunk, hiszen az 5-10 fős munkahelytől kezdve az 1500-1600 fős irodáig számos budapesti és vidéki pályázat érkezett. Az elmúlt években a magyarországi irodapiac hatalmas fejlődésen ment keresztül, ennek köszönhetően szinte minden pályázó a nemzetközi porondon is megállná a helyét. A fejlődést a zsűritagok szakmai kompetenciája is mutatja, hiszen ma már az ergonómia, a design és a belsőépítészet szempontjából is meg kell vizsgálni a nevezett irodákat. A döntés nagyon nehéz lesz, a zsűrizést nemcsak a versenyzők, hanem a zsűritagok is izgatottan várják” – mondja Dr. Németh Edit.

„Ismét erős a mezőny, sok színvonalas pályázat érkezett, amelyeket az eltérő igények, adottságok és a különböző alapgondolatok mentén végigvitt tervezés és megvalósítás miatt az idén is komoly munka és felelősség lesz összehasonlítani. Ebben segítenek a szavazatok. Ráadásul úgy, hogy minden leadott szavazat mindjárt háromszorosan hasznosul. Egyfelől segít a zsűrinek tisztábban látni, másfelől nagyon jól esik az alkotóknak, akik szinte óránként megnézik, hogy tetszik-e a munkájuk az embereknek. Nekik ez az első igazi visszajelzés, amit a hosszú munkaórák után kapnak, és ennek fontosságát nem lehet eléggé nagyra értékelni. Harmadszor pedig, és talán ez a legizgalmasabb: az, aki energiát és időt áldoz szavazóként arra, hogy megnézze ezeket a pályázatokat, ha egyszer alkalma lesz tulajdonosként, megrendelőként vagy tervezőként részt venni egy ilyen feladatban, már másképp fog az iroda design-ról gondolkodni. Ez a változás pedig talán a legnagyobb küldetése ennek a versenynek…  Szóval tessék szavazni, még pár napig van lehetőségünk rá!” – bíztat Tompa Balázs.

Az Év Irodája honlapján szavazhatunk! Szavazzunk!

SOCIAL BOX