Egyre többet ér az Eiffel Palace

A jegybank igazgatóságának döntésével összhangban a szabad területeken elsősorban saját szervezeti egységek, valamint az MNB érdekeltségébe tartozó gazdasági társaságok kerültek elhelyezésre az irodaházban. Ezeken a területeken kívül az Eiffel Palace-ban a korábban kötött bérleti szerződések nyomán számos külsős bérlő is helyet kap, a külsős bérlői igények kielégítése céljából az MNB az irodaház 7. emeletén modern […]

A jegybank igazgatóságának döntésével összhangban a szabad területeken elsősorban saját szervezeti egységek, valamint az MNB érdekeltségébe tartozó gazdasági társaságok kerültek elhelyezésre az irodaházban.

Ezeken a területeken kívül az Eiffel Palace-ban a korábban kötött bérleti szerződések nyomán számos külsős bérlő is helyet kap, a külsős bérlői igények kielégítése céljából az MNB az irodaház 7. emeletén modern tárgyalókat és előadótereket alakít ki, amelyre vonatkozóan a közbeszerzési eljárás folyamatban van. A frissített vagyonértékelés szerint a belvárosi irodaház piaci értéke mintegy 6 százalékot emelkedett a tavalyi évhez képest.

SOCIAL BOX