Ezek Magyarország legjobb irodái!

Az Év Irodája: Profession.hu A Profession.hu 2015-ben a Krisztina Palace irodaházba költözött, hiszen a közel száz főt foglalkoztató cég dinamikusan növekszik. Új, 900 m2-es irodájuk ötvözi a 21. századi munkakultúra erényeit, miközben családias, otthonos légkört teremt a munkatársak számára. Az állásportál új irodája referenciaként is szolgál, hiszen hitelesen demonstrálja, hogy az alkalmazottak elkötelezettségét és igényeit […]

Az Év Irodája: Profession.hu

A Profession.hu 2015-ben a Krisztina Palace irodaházba költözött, hiszen a közel száz főt foglalkoztató cég dinamikusan növekszik. Új, 900 m2-es irodájuk ötvözi a 21. századi munkakultúra erényeit, miközben családias, otthonos légkört teremt a munkatársak számára. Az állásportál új irodája referenciaként is szolgál, hiszen hitelesen demonstrálja, hogy az alkalmazottak elkötelezettségét és igényeit milyen munkakörülmények, belsőépítészeti és kialakítási elemek szolgálják a 21. században.

A közösségi szigetek, kisebb teresedések alternatív munkavégzési helyszíneket is kínálnak, vagyis a sokféle ülőbútor a kollégák számára új impulzusokat is adhatnak a munka során. Egyensúlyi állapotra törekedtek, ahol a koncentrált munkát felválthatja a lazulás és a feltöltődés. Kialakítottak egy relaxációs szobát is tévével, csocsóval, pihenő kanapékkal, masszázsfotellel és babzsákokkal. A nyitott irodatér végében kapott helyet még két tárgyaló, az egyikben DiCaprio A Wall Street farkasa c. kultuszfilm egyik jelenetében látható.

Az Év Irodája Nagyvállalat Kategória: GE

A GE eddig két épületben rendezkedett be a Váci Greens irodaparkban, de a harmadik irodaházat is hamarosan birtokba veszi, így valóságos kampusz formálódik. A C épületben több funkciót helyezett el a cégcsoport, ahol a belsőépítészeti tervezés és kialakítás a világ legnagyobb cégeinek látványos irodáival is bátran felveszi a versenyt. Van itt fejlesztő- és oktatási központ, laboratórium és a Global Operations üzletág budapesti központja, amely gyakorlatilag a nemzetközi cég egyik belső szolgáltató központjaként működik.

A C épület hét szintjén – 16 ezer m2-ről beszélünk – a nagymenő technológiai vállalatok kampuszainak hangulata érződik. Mindenhol nyüzsgés, multikulturális sokszínűség, életerős és vidám hangulat, kreativitás és lendület. Elképesztő dizájn valósul meg egy-egy közösségi zónában, teázóban, a fő közlekedő csatornára fűzött helyiségek láncolatában, amelyek egyszerre étkezők, informális tárgyalók, társalgók, nyomtatópontok, vagyis a már ismert közösségi zónákhoz képest is új koncepcióval állunk szemben, hiszen még több tevékenységi típusra adnak alkalmat a díszletek, bútorok.

Az Év Irodája Különdíj: Waberer’s vezérigazgatói irodák

A Waberer’s irodája a Kossuth tér egyik patinás bérházában exkluzív, világszínvonalú munkahely, ahol az ország szívében nagyszerű díszletek – Országház, Duna, Vár – mellett fogadhatja a cégcsoport a kiemelt ügyfeleit, illetve ahol a vezetőség dolgozhat igényes körülmények között. Az exkluzív iroda egyrészt tekintélyt kölcsönöz a vállalatnak a nemzetközi partnerei előtt, másrészt a háttértevékenységet végző munkatársak itt dolgoznak.

A tervezés és a kivitelezés precíz és nagyon alapos munka eredménye, amely jól tükrözi a cég munkafilozófiáját, illetve a cégtulajdonos Wáberer György hozzáállását is. A cél az volt, hogy az iroda reprezentálja a cégcsoport erejét, nemzetközi jelentőségét, a minden apró részletre való odafigyelés pedig azt is szimbolizálja, hogy akárcsak az irodakialakítás, ugyanúgy a cég minden tevékenysége professzionális, a tökéletes megoldásokra törekszik.

Az Év Design Irodája: DekoRatio Branding és Design Studio

A DekoRatio Branding és Design Studio egy hangulatos kétszintes bérházban rendezkedett be a Rózsa utcában, ahol szinte az egész földszintet birtokba vették. Minden egyes sarokban és falfelületen elfog minket a wow-érzés, igazi ötletcunamival találkozhatunk. Az iroda egy dizájnkiállításnak is beillik, ahol a kínált termékek és a know how nem marad rejtve.

Az alaprajz ugyan egy téglalap formát mutat, azonban a helyiségek mintha egy képzeletbeli láncra lennének felfűzve, egymást követik, miközben jobbra-balra kanyargunk a munkahelyen. A kollégák bárhol ülhetnek és ötletelhetnek, minden pillanatban kipattanhat egy ötlet a munkatársak agyából, az inspirációs légkör és a szabadság érzete mindezt támogatja. 

A nyertes irodákat az alábbi cikkekben mutattuk be:

A Profession.hu vadonatúj irodájában jártunk! Érdemes megnézni

Ilyen lett a GE világszínvonalú pesti kampusza a Váci úton!

A DekoRatio kúlos irodájában jártunk a Rózsa utcában

A Waberer’s exkluzív irodája a Kossuth téren

SOCIAL BOX