A Skyscanner irodája nem csak Budapesten szakít

A Skyscanner utazási keresőoldal 2014-ben vásárolta fel a hazai alapítású Distinctiont, a munkatársak pedig továbbra is mobil applikációkkal foglalkoznak az 1300 m2-es K6 irodaházban, amely az Astoria környékének igazi színfoltja. A hazai székhelyüket a MádiLáncos Studio újratervezte, amelynek eredményét 2015-től csodálhatjuk meg. A skóciai központtal működő Skyscanner egyébként világszerte tíz irodát működtet, ezek közül az […]

A Skyscanner utazási keresőoldal 2014-ben vásárolta fel a hazai alapítású Distinctiont, a munkatársak pedig továbbra is mobil applikációkkal foglalkoznak az 1300 m2-es K6 irodaházban, amely az Astoria környékének igazi színfoltja. A hazai székhelyüket a MádiLáncos Studio újratervezte, amelynek eredményét 2015-től csodálhatjuk meg. A skóciai központtal működő Skyscanner egyébként világszerte tíz irodát működtet, ezek közül az egyik a szófiai, amelyet a Stephen George International tervezett.

A munkahely stílusa ötvözi a magas minőségű anyagok használatát a hipszteres fiatalság szabadságvágyával és kreativitásával. Hinták, tojás székek, telefonfülkék, ergonomikus bútorok, állítható magasságú asztalok, csendes zóna, kávégép-arzenál, zuhanyzók, graffitik, játékszoba és függőágy a napos teraszon. Ezek a tárgyak fémjelzik az iroda hangulatát és stílusát. A cél egy egészséges, vidám és kreatív környezet kialakítása volt, ahol mind az együttműködésre, mind az elmélyült fókuszmunkára lehetőség nyílik.

Fotók: Minko Minev

SOCIAL BOX