Így néz ki a Red Bull irodája a zord Északon

A pS Arkitekter tervezte a Red Bull új, 1500 m2-es irodáját Stockholmban. A kék, fekete és arany elegáns színei párosultak a természetes anyaghasználattal, mint a fa, a bőr és a márvány. A dizájn a Red Bull elkötelezettségét illusztrálja a kaland, a sport, a zene és a művészet iránt. Emellett a flexibilitásra is nagy hangsúlyt fektettek, […]

A pS Arkitekter tervezte a Red Bull új, 1500 m2-es irodáját Stockholmban. A kék, fekete és arany elegáns színei párosultak a természetes anyaghasználattal, mint a fa, a bőr és a márvány. A dizájn a Red Bull elkötelezettségét illusztrálja a kaland, a sport, a zene és a művészet iránt. Emellett a flexibilitásra is nagy hangsúlyt fektettek, hiszen az irodában lehetőség szerint kulturális eseményekre is sor kerülhet, amelyekre művészeket és egyéb vendégeket várnak majd. A mottó is erre utal: „üzlet nappal, parti éjszaka.”

A bútorzat a Red Bull filozófiájából adódóan konfigurálható, mozgatható és átalakítható. A cég emblematikus logóformái, mint a nap, a rombusz és a bikák is plusz inspirációval szolgáltak a tervezők számára, hiszen ezek mintaként a bútorokon és a szőnyegeken is megjelentek. Az egyedi tervezésű recepciós pult érdekessége, hogy összehajtható és mozgatható. Vagyis gyakorlatilag az összes berendezési tárgyat meglehetősen gyorsan át lehet csoportosítani, így a legkülönbözőbb tevékenységek számára is kitűnő terep kínálkozik.

SOCIAL BOX