Az ingatlanügynökök irodája Prágában

Már csak azért is irigykedhetünk Prágára, mert amíg nálunk lejtmenetben volt az ingatlanpiac – szerencsére mindez már a múlté –, addig nyugatabbra lévő sorstársunk megúszta a válságot, sőt, a befektetők egyik kedvenc terepe azóta is Csehország. Nem csak az irodapiacon ment jól nekik, hanem a logisztikában is sorra húzták fel az új központokat. Ennek is […]

Már csak azért is irigykedhetünk Prágára, mert amíg nálunk lejtmenetben volt az ingatlanpiac – szerencsére mindez már a múlté –, addig nyugatabbra lévő sorstársunk megúszta a válságot, sőt, a befektetők egyik kedvenc terepe azóta is Csehország. Nem csak az irodapiacon ment jól nekik, hanem a logisztikában is sorra húzták fel az új központokat. Ennek is köszönhető, hogy a DTZ szintet váltott, legalábbis munkahely tekintetében.

A még 2014-ben kialakított irodájuk nagyjából 800 m2-es, amelyet a ŽÁK tervezett Prágában. A munkahelyen a letisztult fehér színvilág dominál megspékelve némi organikus és piros üdeséggel. De mindenütt jelen van az ingatlanszektorra jellemző letisztultság, visszafogottság és elegancia. A transzparenciát képviselő üvegpanelekhez pedig kiválóan illeszkedik a lekerekített recepciós pult, jelezve, hogy itt minden ingatlanügy zökkenőmentesen halad a célja felé.

SOCIAL BOX