Felvásárolták az üzleti szolgáltatásokat nyújtó UCMS Groupot

Az UCMS Group a kelet-közép-európai régió egyik meghatározó könyvelési, bérszámfejtési és HR adminisztrációs outsourcing, azaz erőforrás-kihelyezési szolgáltatásokat nyújtó független vállalatcsoportja. A tranzakcióval a TMF Group jelentősen megerősítette az eddigi régiós jelenlétét, főleg Magyarországon, ami jelenleg a UCMS Group egyik legerősebb piacának számít. A közlemény szerint az akvizíciót a TMF Group saját forrásból finanszírozta, a tranzakció pontos […]

Az UCMS Group a kelet-közép-európai régió egyik meghatározó könyvelési, bérszámfejtési és HR adminisztrációs outsourcing, azaz erőforrás-kihelyezési szolgáltatásokat nyújtó független vállalatcsoportja.

A tranzakcióval a TMF Group jelentősen megerősítette az eddigi régiós jelenlétét, főleg Magyarországon, ami jelenleg a UCMS Group egyik legerősebb piacának számít. A közlemény szerint az akvizíciót a TMF Group saját forrásból finanszírozta, a tranzakció pontos pénzügyi feltételeit a felek nem hozták nyilvánosságra. 
A 2006-ban alapított, a régióban mintegy 300 munkavállalóval rendelkező UCMS Group regionális központja Budapesten van, a cégcsoport további irodákkal is jelen van a magyar, a lengyel és a román piacon.
Az 1998-ban Hollandiában alapított TMF Group több mint 80 országban van jelen az amerikai, ázsiai, csendes-óceáni, európai és közel-keleti térségben. A cégcsoport 2015-ben globálisan mintegy 490 millió euró (154 milliárd forint) árbevételt ért el, ami csaknem 19 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. A cégcsoport 20 éve van jelen leányvállalatával a magyar piacon.
A UCMS Group már több mint tíz éve dolgozik együtt multinacionális cégekkel, illetve magyar vállalatokkal. A UCMS Group a Mint Capital által vezetett régiós magántőkealapok segítségével tudott növekedni. A UCMS Group Hungary Kft. 2015-ben 1,78 milliárd forint árbevételt ért el, ami csaknem 10 százalékos bővülés volt 2014-hez képest.

Kép: octogon.hu

SOCIAL BOX