Tolonganak a vevők a luxuslakásokért a Kopaszi gátnál

Az új városnegyedben irodaházak határolják majd körbe a lakóépületeket, és az első ütemben mérettől és kialakítástól függően 600-800 ezer forint között mozognak a négyzetméterárak. Ha viszont csak a nettó alapterületet nézzük (erkélyek nélkül), akkor könnyen egymillió forint körül van egyetlen négyzetméter. A lakásokat gépesített konyhabútorral, redőnyökkel és előkészített vagy beépített klímával adják át 2018 nyarától […]

Az új városnegyedben irodaházak határolják majd körbe a lakóépületeket, és az első ütemben mérettől és kialakítástól függően 600-800 ezer forint között mozognak a négyzetméterárak. Ha viszont csak a nettó alapterületet nézzük (erkélyek nélkül), akkor könnyen egymillió forint körül van egyetlen négyzetméter.

A lakásokat gépesített konyhabútorral, redőnyökkel és előkészített vagy beépített klímával adják át 2018 nyarától kezdve. A regisztrációs díjat előszerződéskor a lakás vételárának 20 százalékra kell kiegészíteni, a fennmaradó 80 százalékot pedig a műszaki átadáskor kell kiegyenlíteni.

 A XI. kerületi területet is magába foglaló 56 hektárt birtokló cég január elején került Garancsi István egyik cégének, a Market Asset Management Kft.-nek a tulajdonába. A terület megvásárlásához az állami Eximbank 52 millió eurós, azaz 16,5 milliárd forintos hitelt nyújtott, nemrégiben a kormány pedigkiemelt beruházássá nyilvánította a projektet, ami nagy könnyebbséget jelent a fejlesztőnek az engedélyezési eljárásokban.

http://iroda.hu/budai-irodahazak

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

SOCIAL BOX