A Millennium Gardens kizárólagos bérbeadója a CBRE

A Millennium Gardens lesz az utolsó új irodaépület a dél-pesti Duna-parton, szomszédságában található a szintén TriGranit építette Millennium Towers irodaépületek, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház is. A Millennium Gardens igazi gyöngyszeme lesz a budapesti irodapiacnak, egyedi megoldásai mellett a jelentős területű zöld park és a Dunára néző páratlan kilátás várja majd a leendő […]

A Millennium Gardens lesz az utolsó új irodaépület a dél-pesti Duna-parton, szomszédságában található a szintén TriGranit építette Millennium Towers irodaépületek, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház is. A Millennium Gardens igazi gyöngyszeme lesz a budapesti irodapiacnak, egyedi megoldásai mellett a jelentős területű zöld park és a Dunára néző páratlan kilátás várja majd a leendő bérlőket.

„Örömmel fogadtuk a fejlesztő döntését, miszerint a CBRE irodaügynökségi csapata nyerte el az épület kizárólagos bérbeadási feladatait. Hat fős irodapiaci szakértő csapatunk a legnagyobbnak számít a piacon és a tavalyi évben jelentős bérbeadásokkal segítettük megbízóink projektjeit. A TriGranit megbízása is ezen eredmények elismerése és jól illik abba a stratégiánkba, hogy a legjobb projekteken a legjobb fejlesztőkkel dolgozzunk, akik nyitottak a globális tapasztalatunkra és képesek kiszolgálni igényes ügyfélkörünket. A TriGranit már korábban, a Millennium Towers épületeinek építésekor bizonyította, hogy 2-3 évre előre teljesíteni tudja ügyfelei igényeit, hiszen ezek az épületek is a bérlőkre lettek szabva (built-to-suit fejlesztések) és az azóta eltelt időszak alatt a bérlők (köztük a KH Bank, Morgan Stanley, Vodafone, Duna Medical) nagyon elégedettek irodáikkal, így a Millennium Gardens is tökéletes választás lesz a komoly elvárásokkal rendelkező cégek számára” – mondta Varga Judit MRICS, a CBRE irodaügynökségi vezetője.

„A TriGranit továbbra is remek lehetőséget lát a budapesti irodapiacban, ezért is kezdtük el a Millennium Gardens tervezését. A dél-pesti irodapiacon kevés új iroda áll rendelkezésre, így ezen fejlesztésünk szinte hiánypótlónak is mondható itt. Bízunk benne, hogy a CBRE-vel a korábbiakhoz hasonlóan rendkívül eredményes és gyümölcsöző együttműködésnek nézünk elé” – mondta Csikós Sarolta, a TriGranit regionális iroda-bérbeadási vezetője.  

A TriGranit az épület tervezésekor a fenntarthatósági szempontokat figyelembe vevő építészeti megoldásokat használt. A Finta Stúdió által tervezett intelligens épület üzemeltetési rendszerének része az automatizált árnyékolástechnika, a hűtő-fűtő álmennyezet, és az emelt padló is. A TriGranit az összes irodaépületét, így a Millennium Gardens irodaházat is úgy tervezte, hogy minden bérlő igénynek megfeleljen, és munkavállaló-barát megoldásokat kínáljon: az épület tetején tetőkerteket, a földszinten vízmedencét és kertet alakítanak ki. Az épület 463 kerékpártárolóval, zuhanyzós öltözővel és akadálymentesített mosdókkal, valamint 600 parkolóhellyel rendelkezik. A földszinten a két tágas előcsarnok és közlekedő tér mellett bérelhető területek, valamint egy 400 fős étterem is helyet kapott.

A CBRE 2006 óta partnere a TriGranitnak a Millennium Towers irodaépültek bérbeadása kapcsán.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

SOCIAL BOX