Átadták a TriGranit újabb krakkói irodaházát

Átadták a krakkói Bonarka for Business hetedik, G épületét.  A nyolc emeletes, „A” kategóriás épület bérbe adható területe 10.000 négyzetméter, és teljes egészében bérlői igényekre (BTS) szabott fejlesztés. A jövőbeni bérlő, a belgiumi pénzügyi szolgáltató Euroclear 2012 óta van jelen bérlőként a C épületben, és döntöttek úgy, hogy a teljes G épületet bérbe veszik.  A […]

Átadták a krakkói Bonarka for Business hetedik, G épületét.  A nyolc emeletes, „A” kategóriás épület bérbe adható területe 10.000 négyzetméter, és teljes egészében bérlői igényekre (BTS) szabott fejlesztés. A jövőbeni bérlő, a belgiumi pénzügyi szolgáltató Euroclear 2012 óta van jelen bérlőként a C épületben, és döntöttek úgy, hogy a teljes G épületet bérbe veszik.  A TriGranit minden fejlesztésénél, így a G épület tervezése során is a zöld szempontokat figyelembe vevő, a környezetterhelést a lehető legminimálisabb szinten tartó, modern építészeti megoldásokat használt.  A G épület tanúsítását az ingatlanokat a környezet-barátságosság és jövőbeni felhasználói kényelem szempontjából értékelő BREEAM végezte, amelytől nagyon jó minősítést kapott.

„2010 óta Krakkó városa egy klasszikus másodlagos piacból egy világszerte elismert SCC központtá nőtte ki magát az ideköltöző BPO/SSC multinacionális vállalatoknak és az ezzel együtt járó növekvő foglalkoztatásnak köszönhetően Napjainkra a jelenlegi lengyel regionális irodapiac 40 százaléka Krakkóban található. Annak érdekében, hogy lépést tudjunk tartani az irodák iránti figyelemre méltóan magas kereslettel, a közeljövőben tervezzük a következő, H épület fejlesztésének indítását is” – mondta Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

SOCIAL BOX