A WINGHOLDING a tőkepiaci szabályoknak megfelelően működik

A WINGHOLDING Zrt. az MNB kötvénykereskedés felfüggesztéséről szóló döntésével kapcsolatban hangsúlyozza, hogy a WINGHOLDING Zrt. és cégcsoportja tagjai már 2017. április 28-án lezárt, valós, auditált és végleges tartalmú pénzügyi beszámolókkal rendelkeztek, melyek a mai napon is fennállnak, azokban változás nem történt.  A pénzügyi beszámolók tartalmát a tulajdonosok ismerték és elfogadták, azok közzétételét jóváhagyták. A WINGHOLDING […]

A WINGHOLDING Zrt. az MNB kötvénykereskedés felfüggesztéséről szóló döntésével kapcsolatban hangsúlyozza, hogy a WINGHOLDING Zrt. és cégcsoportja tagjai már 2017. április 28-án lezárt, valós, auditált és végleges tartalmú pénzügyi beszámolókkal rendelkeztek, melyek a mai napon is fennállnak, azokban változás nem történt. 

A pénzügyi beszámolók tartalmát a tulajdonosok ismerték és elfogadták, azok közzétételét jóváhagyták. A WINGHOLDING Zrt. már az MNB döntését megelőzően kitűzte közgyűlésének dátumát, amelyen megtörténik az éves beszámoló elfogadása. A dátum kitűzésekor azonban adminisztratív hiba történt, ami miatt a közgyűlés időpontja a tőzsdei határidők utánra került. A közgyűlés haladéktalanul megerősíti, elfogadja az egyébként már elkészített és végleges beszámolót, és a társaság azonnal megküldi azt az MNB számára és kezdeményezi a kötvényei tőzsdei kereskedésének újraindítását.

A WINGHOLDING Zrt., mint új kibocsátó a magyar tőkepiacon, messzemenőkig kiáll a tőzsdei szabályok betartása és az ehhez kapcsolódóan elvárt transzparencia mellett, eddig is mindenben megfelelt közzétételi kötelezettségeinek. Az eddigi kötvénykibocsátásait sikerrel záró vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy kötvényeinek tőzsdei kereskedése minél hamarabb folytatódhasson.

SOCIAL BOX