Az Allianz Isztambul irodája minden képzeletet felülmúl!

Az Allianz új törökországi központja, amely a nemrég épült 40 emeletes Allianz torony 20 emeletén található Isztambul üzleti negyedében. Nem, nem a huszadikon, hanem húsz emeleten keresztül, összesen 28 ezer négyzetméteren fekszik! Projektvízióunk az volt, hogy egy hatékony, hatékony, fenntartható irodai környezetet alakítsanak ki, amely támogatja az üzleti célokat, csökkenti a stresszt és világos, nyitott […]

Az Allianz új törökországi központja, amely a nemrég épült 40 emeletes Allianz torony 20 emeletén található Isztambul üzleti negyedében. Nem, nem a huszadikon, hanem húsz emeleten keresztül, összesen 28 ezer négyzetméteren fekszik! Projektvízióunk az volt, hogy egy hatékony, hatékony, fenntartható irodai környezetet alakítsanak ki, amely támogatja az üzleti célokat, csökkenti a stresszt és világos, nyitott tereket kínál az eredményes együttműködés, koncentráció és kikapcsolódás érdekében. Az irodákat olyan nyitott környezetekké tervezték, amelyek megkönnyítik a felhasználók közötti társadalmi és információs kölcsönhatást. A koncepció során olyan helyiségeket hoztak létre, mint a fókuszterek, nyitott tárgyalóterek, projektterek és különböző méretű tárgyalók.

A kétszeres magasságú belső terek jelzik a különböző témák középpontját minden szinten. A témákat a vállalat üzleti kötődései határozzák meg. Az Allianz büszke arra, hogy különböző csapatokkal, szervezetekkel, kulturális figurákkal, sportlétesítményekkel és oktatási programokkal ápol partneri viszonyt, így minden téma valamelyik kiemelt partner köré épül, mint például a Formula 1, a golf és a futball. A projekt azért is volt sikeres, mert a kiemelkedően fenntartható tervezési funkciók eredményezték, hogy az épületet az USGBC-től (US Green Building Council) elnyerte a LEED Gold CI minősítést!

Még több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!

Forrás: Office Snapshots

 

SOCIAL BOX