Újabb céget vásárolt a Facebook

Minden bizonnyal hatalmas dobásra készül a Facebook, már ami a képi világot illeti, hiszen összeállt az egyik legprofibb kép- és videoszerkesztő fejlesztő vállalattal. Olyan újdonságok és szolgáltatások jöhetnek, melyekről eddig álmodni sem mertünk. A Fayteq termékportfóliójában például olyan szabadalmaztatott videó-szerkesztési megoldások is szerepelnek, mint objektumok eltávolítása élő videó adásból valós időben, vagy virtuális objektumok élő videó […]

Minden bizonnyal hatalmas dobásra készül a Facebook, már ami a képi világot illeti, hiszen összeállt az egyik legprofibb kép- és videoszerkesztő fejlesztő vállalattal. Olyan újdonságok és szolgáltatások jöhetnek, melyekről eddig álmodni sem mertünk. A Fayteq termékportfóliójában például olyan szabadalmaztatott videó-szerkesztési megoldások is szerepelnek, mint objektumok eltávolítása élő videó adásból valós időben, vagy virtuális objektumok élő videó adásban való elhelyezése. 

A Facebook a megvásárolt technológiával egyebek között új videó-szerkesztési funkciókat kínálhat felhasználóinak, vagy a hirdetők számára teheti lehetővé, hogy a Facebook felhasználók videóit – beleegyezésükkel, térítés ellenében – saját termékeik reklámozására használják. Az akvizíció pénzügyi részleteit a felek nem közölték.

SOCIAL BOX