Kibérelték a Skylight CITY irodaház negyedét

A Róbert Károly körút Váci úthoz közeli szakaszán található 20.000 m2 összterületű, hétszintes Skylight CITY irodaházban jelenleg is folynak az átalakítási munkálatok: a korábban kereskedelmi ingatlanként működő Material Center épületét színvonalas, mégis költséghatékony irodaházzá alakítja Magyarország vezető ingatlanfejlesztője, a WING. A Skylight CITY gépkocsival és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, láthatósága kiváló. Előnye, hogy székházként is […]

A Róbert Károly körút Váci úthoz közeli szakaszán található 20.000 m2 összterületű, hétszintes Skylight CITY irodaházban jelenleg is folynak az átalakítási munkálatok: a korábban kereskedelmi ingatlanként működő Material Center épületét színvonalas, mégis költséghatékony irodaházzá alakítja Magyarország vezető ingatlanfejlesztője, a WING. A Skylight CITY gépkocsival és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, láthatósága kiváló. Előnye, hogy székházként is használható, ugyanakkor lehetőséget biztosít a szintenkénti iroda oszthatóságra.

A beköltöző Alza.hu webáruház a földszinten nyitja meg második magyar bemutatótermét, és egyben új zászlóshajóját, a magyar megrendeléseket kiszolgáló raktára pedig a felszín alatti szinten kap helyet. A WING az Alza.hu igényeinek megfelelően, kulcsrakész módon végzi el a kialakítást, az átadás több lépcsőben, 2018 tavaszáig valósul meg.

„A Skylight CITY a WING legújabb irodaház-fejlesztése. Az, hogy az Alza.hu ezt az épületet választotta új bemutatótermének és raktárának helyszínéül, bizonyítja, hogy sikeresen halad az épület átalakítása és teljes megújítása. Kétségtelenül vonzó ajánlat egy cégnek, ha leendő székhelyét az igényeire szabva alakítják ki, mindezt racionális költségen. Piacvezető vállalatként mi a bérlő személyére szabott termékek fejlesztését továbbra is előtérbe helyezzük. Az Alza.hu számára egy elérhető, városi kereskedelmi bázist és egy élhető, inspiráló munkakörnyezetet alakítunk ki, mindezt versenyképes feltételek mellett.” – mondta Schőmer Norbert. 

A WING. Zrt. irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettese hozzátette: a cseh tulajdonú webáruház egy rendhagyó, és rendkívül előremutató koncepcióval rendelkező kereskedelmi cég, mely kizárólag az online megrendelésekre épít, alkalmazkodva ezzel a jelenlegi kereskedelmi igényekhez. Vállalatunk célja, hogy az épületben a hasonlóan innovatív tevékenységet folytató bérlőknek adjunk helyet.

„A Skylight irodaházban kialakított új kereskedelmi terünknek köszönhetően olyan következő generációs, Magyarországon épülő üzlethelyiségből szolgálhatjuk ki vásárlóinkat, ahol ügyfeleink az online vásárlás és a hagyományos bolti kiszolgálás előnyeit egyaránt élvezhetik. Meggyőződésem, hogy az Alza új áruháza egyre több vásárlót vonz majd, márpedig magyarországi terjeszkedésünknek ez a kulcsa” – mondta Tomáš Havryluk, az Alza Igazgatóságának alelnöke.

SOCIAL BOX