A BIF megvette a Vigadó téri irodaházat

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. megvásárolta az XPOSE Kft.-től a Türr István utca 6. szám alatt elhelyezkedő irodaházat, amely 2012-ig a K&H Banknak székházaként működött Vigadó téri irodaház néven. A társaság szerint a 15 ezer négyzetméteres épület teljes mértékben illeszkedik a cég ingatlanportfóliójába, és annak hasznosítása után a szomszédos Aranykéz utca 4-6. szám alatti Aranykéz Parkolóház feltöltöttségét […]

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. megvásárolta az XPOSE Kft.-től a Türr István utca 6. szám alatt elhelyezkedő irodaházat, amely 2012-ig a K&H Banknak székházaként működött Vigadó téri irodaház néven.

A társaság szerint a 15 ezer négyzetméteres épület teljes mértékben illeszkedik a cég ingatlanportfóliójába, és annak hasznosítása után a szomszédos Aranykéz utca 4-6. szám alatti Aranykéz Parkolóház feltöltöttségét és forgalmi értékét is várhatóan jelentős mértékben megnöveli.

Az ingatlan kiváló lokációval rendelkezik, így annak tervezett részleges felújítását, átalakítását követően az Igazgatótanács várakozásai szerint az könnyen és rövid időn belül magas bérleti díjért bérbe adható lesz.

SOCIAL BOX