Elkészültek a HillSide Offices belső tervei!

Ahogyan tegnap már beszámoltunk róla, a HillSide Offices nem csak kiváló lokációjával, elegáns külső szerkezetével és környezettudatos technológiájával hívja fel magára a figyelmet, azonban a belső terekről is ejtenénk pár szót. Az épület beruházóinak fontos volt az épület belső fogadóterének kialakítása is, ezért a lobby tervezésére a nemzetközileg is elismert Bara Ákost és Bara Design Studiót kérték fel. A […]

Ahogyan tegnap már beszámoltunk róla, a HillSide Offices nem csak kiváló lokációjával, elegáns külső szerkezetével és környezettudatos technológiájával hívja fel magára a figyelmet, azonban a belső terekről is ejtenénk pár szót. Az épület beruházóinak fontos volt az épület belső fogadóterének kialakítása is, ezért a lobby tervezésére a nemzetközileg is elismert Bara Ákost és Bara Design Studiót kérték fel. A fiatal dizájner neve ismerősen cseng Budapesten, Londonban, Los Angelesben és Pekingben is, díjnyertes munkái többek között a Le Méridien szálloda, a TG Italiano, a TG Piccolino, a BoB vagy a Bestia.

A zöld környezetben épülő HillSide Offices irodaház belső tereinek terveiben kiemelkedő szerepet kap a környezettudatosság és a természetközeliség. A belsőépítészeti koncepció reflektál az épületet körülölelő természeti formákra, terepvonalakra. Cél volt, hogy a  külső és belső terek egységet képezzenek, minél kevésbé váljanak el egymástól. A budai hegyek geográfiai vonalai a vissza-visszatérő hullámvonalakban és a lekerekített bútorokban köszönnek vissza a lobby berendezésében. A természetes anyaghasználat, a sok zöld megjelenése természetközelivé és egyben otthonossá teszik az előteret. Különleges szerepet kapott a világítás kialakítása, amely — akárcsak a bútorok — leképezi a környék domborzati szintvonalait. A felső, világító LED-csíkok 3D-ben hullámoznak, izgalmas és egyedi látványt nyújtva a belépőknek.

SOCIAL BOX