Gőzerővel épül a Forest Offices Debrecen

A 3 szárnyból álló irodakomplexum összesen 22 ezer négyzetméternyi irodaterületet kínál majd, emellett 198 db parkolóhely is biztosítva lesz a mélygarázsban. Az irodaház maximális telítettségének elérése érdekében előrehaladott tárgyalások folynak a potenciális bérlőkkel, amelyeket a Colliers menedzsel teljes körűen. A komplexum Kelet-Magyarország legnagyobb méretű irodaháza lesz, amelynek nagyságrendje a Nagyerdei Stadion volumenéhez mérhető.   Az ingatlanegyüttes környezetbarát, energiahatékony […]

A 3 szárnyból álló irodakomplexum összesen 22 ezer négyzetméternyi irodaterületet kínál majd, emellett 198 db parkolóhely is biztosítva lesz a mélygarázsban. Az irodaház maximális telítettségének elérése érdekében előrehaladott tárgyalások folynak a potenciális bérlőkkel, amelyeket a Colliers menedzsel teljes körűen. A komplexum Kelet-Magyarország legnagyobb méretű irodaháza lesz, amelynek nagyságrendje a Nagyerdei Stadion volumenéhez mérhető.
 
Az ingatlanegyüttes környezetbarát, energiahatékony építészeti megoldásokkal, világos belső terekkel, zöldtetővel, terasszal, kávézóval és étteremmel hangulatos környezetet teremt a nagyerdei övezetben. A környéken számos modern ingatlan található, így itt épült fel korábban a Campus, a Főnix Csarnok és a Debreceni Sportuszoda. 

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a Hunép Universal Építőipari Zrt. együttműködésében 10 milliárd forintért készül el az irodaház, amelyet a BORD Építész Stúdió Kft. tervezett. A LEED Gold minősítésű épületet a tervek szerint 2018. III. negyedévében adják át.

Az átadás után 2000-2500 új munkahely létesül majd itt az SSC-ipar számára. Az új irodakapacitásokkal együtt már elérheti a hatezret a szolgáltató központokban dolgozók száma a cívis városban. Ez a fejlesztés már budapesti, és így európai mércével is jelentős beruházásnak számít. Az alaprajzi kialakításnál törekedtek arra, hogy a modern munkahelyi trendek érvényesülhessenek, így flexibilis irodákat lehet kialakítani a belső terekben.

Képek: MTI