A BNP Paribas Real Estate üzemelteti az OTP Ingatlanbefektetési Alap 4 épületét

A megbízás 4 épületet, a kerület egyik legkülönlegesebb irodaházát, az Akadémia Parkot, a budai elhelyezkedésű Szépvölgyi 22 irodaépületet, a belvárosi Ráday 42 irodaházat, valamint a Gyáli Logisztikai központot foglalja magában. “Nagyon örülünk az elnyert Property Management megbízásnak, egyben rendkívül büszkék vagyunk, hogy tovább erősíthettük üzleti kapcsolatunkat egy olyan jelentős ingatlanpiaci szereplővel, mint az OTP Ingatlan […]

A megbízás 4 épületet, a kerület egyik legkülönlegesebb irodaházát, az Akadémia Parkot, a budai elhelyezkedésű Szépvölgyi 22 irodaépületet, a belvárosi Ráday 42 irodaházat, valamint a Gyáli Logisztikai központot foglalja magában.

“Nagyon örülünk az elnyert Property Management megbízásnak, egyben rendkívül büszkék vagyunk, hogy tovább erősíthettük üzleti kapcsolatunkat egy olyan jelentős ingatlanpiaci szereplővel, mint az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő. Az elmúlt 25 évben szerzett ingatlankezelési tapasztalataink remek alapot jelentenek ahhoz, hogy az épületeket a tulajdonos igényeihez igazodva magas színvonalon kezeljük. A megbízás elnyerésével egyúttal közelebb kerültünk egyik stratégiai célunk megvalósításához, mely az ingatlan-portfóliónk további diverzifikálását és növekedését célozta meg” – mondta Favari Henrik a BNP Paribas Real Estate Magyarország vezérigazgatója.

A hazai ingatlanbefektetési piac meghatározó szereplője, az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő. 2017 januárjában indította el az “A” kategóriás ingatlanokra koncentráló OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alapot. Az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap elsődlegesen az “A” kategóriás irodaházak felső szegmensét vette célba, de a több, mint 15 éves és immáron közel 220 milliárd forint nettó eszközértékű OTP Ingatlanbefektetési Alap nyitott akár más típusú (kiskereskedelmi, logisztikai, stb.) ingatlanokra is, a cél a portfolió diverzifikálása és ezáltal a kockázatok csökkentése.

Mindkét befektetési alap „A” kategóriás, jó lokációban lévő, gazdaságosan üzemeltethető, jó bérlői összetételű és stabil cash flow termelő képességű ingatlanokat keres, azaz elmondható, hogy mindkét alap célja olyan ingatlanok megvásárlása vagy fejlesztése és magas színvonalú menedzselése, amelyek a befektetőiknek hosszú távon értéket teremtenek.

SOCIAL BOX