Bulgáriában vásárolt két irodaházat a WING

Nemzetközi terjeszkedésbe kezdett a WING Zrt., Magyarország vezető ingatlanfejlesztője, miután megvette a Szófiában található BULMAG Office Building és a DXC Office Building irodaházakat. A WING a közvetett tulajdonában lévő projektcégei révén vásárolta meg az ingatlanokat. „Fontos mérföldkőhöz érkezett vállalatunk, hiszen a bolgár irodaházak megvásárlásával megjelentünk a nemzetközi szintéren. Ez a lépés jól illeszkedik vállalatunk fejlődési […]

Nemzetközi terjeszkedésbe kezdett a WING Zrt., Magyarország vezető ingatlanfejlesztője, miután megvette a Szófiában található BULMAG Office Building és a DXC Office Building irodaházakat. A WING a közvetett tulajdonában lévő projektcégei révén vásárolta meg az ingatlanokat.

„Fontos mérföldkőhöz érkezett vállalatunk, hiszen a bolgár irodaházak megvásárlásával megjelentünk a nemzetközi szintéren. Ez a lépés jól illeszkedik vállalatunk fejlődési stratégiájába. A tavalyi év végén új ingatlanpiaci területen, a lakó szegmensben indultunk el, most pedig lokáció szempontjából is új terület felé nyitunk. Ahogyan itthon, úgy külföldön is az értékteremtés motivál minket. Ehhez keressük folyamatosan az ígéretes befektetési lehetőségeket, immáron régiós szinten.” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök vezérigazgatója.

SOCIAL BOX